Zimski športi
Oglas

BLUM: Eleganten sistem vodil za predale LEGRABOX

Ljubljana, 19. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Eleganten sistem vodil za predale proizvajalca BLUM Avstrija, ki ga odlikujeta tanka zasnova z ravnimi linijami in izjemno udobje pri premikanju.

Ali obstaja idealna rešitev, kakšen naj bi bil popolni predal? Osvobojen nekih znanih značilnosti, samo z optimalno linijo, kljub temu pa tako funkcionalen, da mu ne bi bilo para. Minimalističen. Raven. Preprost. Ozek. In izredno eleganten. To je nov sistem LEGRABOX, ki je sopomenka za eleganco v gibanju.

Eleganten sistem zabojev z ravnimi linijami. Preprost. Ozek. Sistem LEGRABOX navdušuje z elegantno zasnovo okvirjev v kombinaciji z napredno tehnologijo.
Eleganten sistem zabojev z ravnimi linijami. Preprost. Ozek. Sistem LEGRABOX navdušuje z elegantno zasnovo okvirjev v kombinaciji z napredno tehnologijo. FOTO: LEGRABOX

Raznolikost za vse bivalne prostore

LEGRABOX je tako raznolik, kot sama tematika bivanja, ter primeren za vse bivalne prostore in področja uporabe. Na voljo je tudi AMBIA-LINE, popolnoma prilegajoč sistem notranje razdelitve. Za usklajeno celostno podobo v vseh bivalnih prostorih. Zaradi očiščenega, jasnega oblikovanja je sistem LEGRABOX prejel že več mednarodnih nagrad.

LEGRABOX se predstavlja s popolnoma novim barvnim konceptom. LEGRABOX omogoča številne možnosti uporabe in se zlije z vsakim bivalnim prostorom – kot predali, notranji predali, sprednji izvleki ali notranji izvleki.

Osupljiva tehnologija: LEGRABOX s popolnoma novim sistemom vodil omogoča še večje udobje pri premikanju. Sinhroniziran lahen tek ter lahno in tiho zapiranje.
Osupljiva tehnologija: LEGRABOX s popolnoma novim sistemom vodil omogoča še večje udobje pri premikanju. Sinhroniziran lahen tek ter lahno in tiho zapiranje. FOTO: LEGRABOX

Eleganca v gibanju

Za videz sistema LEGRABOX je značilno preprosto oblikovanje z ravnimi linijami v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali. Okvirji so ravni z notranje in zunanje strani ter izjemno tanki z debelino samo 12,8 mm. Vse komponente so med seboj odlično usklajene in tvorijo harmonične prehode.

LEGRABOX v zahtevnih delih pohištva. Sistem LEGRABOX je zaradi jasnih oblik videti dobro v vsakem bivalnem prostoru. Ozek. Raven. In izredno eleganten.
LEGRABOX v zahtevnih delih pohištva. Sistem LEGRABOX je zaradi jasnih oblik videti dobro v vsakem bivalnem prostoru. Ozek. Raven. In izredno eleganten. FOTO: LEGRABOX

Osupljiva tehnologija

LEGRABOX s popolnoma novim sistemom vodil omogoča še večje udobje pri premikanju in večjo obremenljivost.

Nova kakovost gibanja

Z vodilom za LEGRABOX smo razvili nov sistem vodil, v katerem smo združili preprosto oblikovanje z izvrstnimi lastnostmi poteka. To udobje pri premikanju lahko začutite že pri prvem milimetru odpiranja. Manjše odpiralne sile in sinhroniziran lahen tek prinašajo prenovljen občutek mirnosti in kakovosti teka. Preizkušena tehnologija BLUMOTION poskrbi za čustveno doživetje zapiranja – nežno in tiho.

Ideje za praktične rešitve v kuhinji. S sistemom LEGRABOX sodobne kuhinje postanejo še bolj praktične. Optimalna izraba prostora v shrambni omari.
Ideje za praktične rešitve v kuhinji. S sistemom LEGRABOX sodobne kuhinje postanejo še bolj praktične. Optimalna izraba prostora v shrambni omari. FOTO: LEGRABOX

Tehnologije premikanja

Sistem LEGRABOX lahko kombinirate z električno odpiralno oporo SERVO-DRIVE. Tako pohištvo brez držal odprete z rahlim dotikom ter ga nežno in tiho zaprete s sistemom BLUMOTION. Če želite mehansko odpiralno oporo, je na voljo vodilo za LEGRABOX z vgrajeno tehnologijo TIP-ON. Odpiranje pohištva brez držal z rahlim dotikom in zapiranje z rahlim potiskom.

Magnetni istem notranje razdelitve AMBIA-LINE za LEGRABOX. Odlikuje ga eleganten, minimalističen slog in raznolike možnosti uporabe.
Magnetni istem notranje razdelitve AMBIA-LINE za LEGRABOX. Odlikuje ga eleganten, minimalističen slog in raznolike možnosti uporabe. FOTO: LEGRABOX

Popolna obremenljivost

Sistem LEGRABOX je zanesljiv tudi, ko je popolnoma izvlečen in polno naložen. Vodilo za korpus zaradi le rahlega povešanja omogoča tudi uporabo pri tleh. Z visoko dinamično obremenljivostjo 40 in 70 kg delujejo široki in težki izvleki lahkotno. Visoke sprednje stranice postajajo vedno pomembnejše kot okrasni element. Sistem LEGRABOX podpira ta trend z novo pritrditvijo sprednjih stranic, ki zagotavlja izredno stabilnost pri odpiranju in zapiranju.

Podrobnejše informacije in PDF kataloga o sistemu vodil za predale LEGRABOX in ostalega pohištvenega okovja lahko dobite na spletni strani podjetja STARMAN d.o.o..

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3