Slovenija
Oglas

Beko Home popestril dogajanje v centru Ljubljane

Ljubljana, 12. 09. 2013 10.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Proizvajalec bele tehnike Beko, ki je letos že tretjič »presenting sponzor« EuroBasketa, je v centru Ljubljane, natančneje na Stritarjevi 5, odprl Beko Home. Predstavniki proizvajalca pravijo, da ne gre za klasični razstavni salon, temveč bolj za doživetje popolnega doma.

Beko home
Beko home FOTO:
V Beko Home so dobrodošli vsi. Dnevno se lahko udeležite brezplačnih kuharskih delavnic, se osvežite z odlično limonado ali pa poskusite kakšno od dobrot izpod prstov priznanih kuharjev kolektiva Social Club ter Teje in Janija iz resničnostnega šova Gostilna. Za bolj zabavno kuharsko izkušnjo pa ob določenih dnevih skrbita Boštjan Napotnik in Sašo Rajaković.

Beko home
Beko home FOTO:

Namen Beko Home-a je seveda podrobneje predstaviti izdelke Beko slovenski javnosti v »naravnem okolju« kuhinje in stanovanja na splošno, zato lahko v zgornjem nadstropju preizkusite delovanje njihovih najbolj sofisticiranih pralnih in sušilnih strojev ter hladilnikov. Ampak ker je september v znamenju košarke, je verjetno najbolj zanimiv del Bekove predstavitve njihova dnevna soba z ogromnim zaslonom, kjer lahko brezplačno spremljate tekme evropskega prvenstva v košarki. Ko tekem ni na sporedu pa si lahko ogledate zanimivo in dragoceno zbirko podpisanih košarkarskih dresov, medalj in športnih copat. Med drugim sta na ogled posebej redka dresa Shaquilla O'Neala in Magica Johnsona z originalnima podpisoma teh dveh košarkarskih legend.

Beko home
Beko home FOTO: