Slovenija

Agencija preiskuje odkup Istrabenza

Ljubljana, 24. 05. 2008 18.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Maja Roš
Komentarji
7

Igor Bavčar je prek nizozemskega podjetja FB Investicije posredni lastnik kar četrtine Istrabenza, vrednega milijardo evrov.


  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mac4_m
28. 05. 2008 20.40
kakšen odkup? V tej državi imajo očitno samo študirani težave z enostavnimi definicijami..... managerski odkup alias divja privatizacija = gospodarski kriminal, organizirani kriminal.....Pretep = poskus umora, napad zoper telo in življenje... Študirani pravniki, novinarji, politiki, sami pametni ing., mag. pa niste sposobni razumet osnovnih pojmov,. Kakšna sramota.. V tej deželi zgleda znajo svoje delo dobro opraviti samo zidarji in proizvodni delavci, vsi ostali, dolga leta študirani, ne samo da v sodstvu, novinarstvu, politiki, vodenju podjetij vlada nesposobnost in kriminal, reveži še osnovnih pojmov ne obvladajo..
strogoff
25. 05. 2008 19.42
donitil, ti povem : ali delajo po direktivi ali ne delajo po direktivi - isti kurac; res pa je,da ne delajo nič.....po navodilih?.....presodi sam !...
tony_abcde@yahoo.com
25. 05. 2008 08.30
ustanoviti "rdeče brigade" in "spedenati"
zupancicevajama@email.si
25. 05. 2008 08.07
Bavcar???!! Pozabi denar....Zgodovina si zapomne drugacne ljudi.Kdaj bos imel dovolj za bozjo voljo!!!!! Pa saj niste normalni!!!
Milan Koleznik
25. 05. 2008 06.08
Bavčarja bi morali ovaditi pred Šrotom.Kdo ga ščiti in zakaj.nemogoče si je nabrati toliko bogastva na pošten način,pa kakor koli dela.Je eden oz.edini največji goljuf v Sloveiji ,ki tudi sam ni sposoben narediti nič,samo jezik ga je,goljufanje države in državljanov na viden način,kriva prejšnja in sedanja vlada,sedanja pa naj saj naredi nekaj proti tajkunom kot je Bavčar,Spomnite se Krambergerja in takrat Bavčarja ko je bil minister ,nemogoče si je v pravni državi nabrati toliko bogastva in to državnega bogastva v lastne roke,bre nič in samo nič to je bilo državno,vseh nas jaz ne morem ti pa lahko.v taki državi ni kaj prida sistem,jaz ne verjamem da smo za to volili svojo vlado,da bo tako delala z svojimi ljudmi,tolike razlike ,tožilstvo,sodstvo, policija ali je res vse nesposobno ali pa dela po direktivi,kaj rečete,povejte...
tezo
24. 05. 2008 22.06
Ja točno to "cirus the virus" imaš prav igor je res največji demokrat................dokaz je koliko denarja (premoženja)si je lahko nagrabil v parih letih s pomočjo..............ja no,saj vemo kjeri vsi so "največji demokrati"................še dobro, da obstaja joras in južna soseda,da nas odvrne od nove revolucije..........................puntarska od Iztoka Mlakarja je vsak dan bolj aktualna ps.upam,da me ne bodo spet cenzurirali
mindfucker
24. 05. 2008 21.53
a so nori, ali kaj? sramota za državo slovenijo da preiskuje "odkup" istrabenza! pa ja da je igor bavčar največji demokrat v državi!kako si drznejo??