Slovenija
Oglas

Ameriški najbolj prodajani izdelek za hujšanje na voljo tudi pri nas

Ljubljana, 09. 05. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Znano je, da številne ženske vodijo bitko z nakopičenimi maščobnimi oblogami na stegnih in trebuhu. Današnji ti. sedeči način življenja, ki vključuje slabo, nizko kvalitetno prehrano in sedenje za računalnikom do 10 ur dnevno, je pripeljalo do situacije, da se moški danes borijo s kilogrami enako kot ženske in to pogosto neuspešno.

Moškim je stradanje skorajda nemogoča misija, saj že po sami naravi pojedo količinsko več od žensk. Na žalost ob vsakodnevnih obveznostih trening kaj hitro izgine iz seznama opravil. Kaj storiti tedaj?

Odkrijte, kako priti od pivskega trebuha do tako zaželenih ploščic v mesecu in pol dni

Zahvaljujoč znanstvenikom z oddelka biotehnologije, Univerze v Kanadi, je proizvedena formula, ki se je pokazala za zelo uspešno, ko je govor o topljenju neželenih maščob na najbolj kritičnih mestih, enako pri moških kot ženskah. Gre za izdelek, ki se imenuje PGC500 complex, katerega glavna aktivna snov je hidroksi citronska kislina, v naravni znana pod imenom Garcinia Cambogia. V Ameriki je izdelek PGC500 Complex zelo popularen, saj v kratkem času daje osupljive rezultate. Tako na primer zmanjšuje obseg pasu do celo 8 cm, obseg stegen do 6cm, telesno težo pa do 10 kilogramov v vsega skupaj 30 dneh. Zato ni čudno, da je ta formula med najbolj prodajanimi v Ameriki in Evropi, odlična novica pa je ta, da je nedavno na voljo tudi na našem tržišču.

Get fit smart
Get fit smart FOTO: Get fit smart

Zdaj ekskluzivno tudi preko portala s posebnim popustom

Kako pravzaprav deluje PGC500TM kompleks

Zaradi hitrega ritma življenja je hrana, ki jo vnašamo, pogosto nizke kvalitete in majhne hranljive vrednosti, ki v veliki meri vsebuje sladkorje. Takšno hrano naš organizem kopiči v obliki maščobnih oblog in to na delih, na katerih to najmanj želimo. Toda najslabše je, da se maščobe kopičijo tudi na naših krvnih žilah, kar kasneje povzroča številne bolezni krvožilnega sistema. Zato je prvi korak spodbuditi telo, da začne uporabljati te maščobe in preprečevati nastanek novih. Ravno v tem leži največja skrivnost PGC500TM Compleksa, ki preprečuje nastajanje novih maščobnih rezerv in topi podkožno maščobno tkivo, pri tem pa sprošča strupe, ki so se nakopičili v organizmu. Formula na ta način dobesedno čisti telo od neželenih strupov in čuva celoten kardiovaskularni sistem in vitalne organe kot so srce, jetra in ledvica.

Za bralce portala ekskluzivni popust v višini 20.00 EUR ->

Poleg tega pa, da bi se tekom procesa izgube kilogramov počutili zanosno in polni energije, izdelek PGC500TM kompleks povečuje raven serotonin, ki je zadolžen za dobro razpoloženje, zahvaljujoč čemur izgine občutek utrujenosti in izčrpanosti ter včasih tudi depresivnosti, ki se zelo pogosto pojavlja pri dolgotrajnih in rigoroznih dietah. Z drugimi besedami, izguba kilogramov je sedaj možna brez mučenja in stradanja.

Izdelek lahko naročite TU ->>

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1