Slovenija
Oglas

Ali veste? Ta operater je več HoT fer

Ljubljana, 07. 05. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 12 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

HoT, HOFER Telekom, od prihoda na slovenski trg svoje pakete le izboljšuje in jim cene celo niža, s čimer predstavlja pravo nasprotje nepošteni praksi, na katero v akciji "Halo, operater! Bodi fer!" opozarjata Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) in Vseslovensko združenje malih deležnikov (VZMD). Pri HoT-u ni vezav, ni stroškov pri menjavi paketov in tudi ne strahu, da bi se paketi kdaj podražili.

HoT

ZPS in VZMD z akcijo Halo, operater! Bodi fer! pozivata uporabnike telekomunikacijskih storitev, naj rečejo 'NE' spornim praksam operaterjev. V svetu telekomunikacij se namreč pogosto dogaja, da operaterji dražijo stare pakete in ponujajo boljše pogoje le za določen čas in to le v novih paketih, hkrati pa izboljšave pogojujejo s 24-mesečno vezavo in/ali povezavo z drugimi storitvami, kot sta recimo internet ali televizija. Vse te podrobnosti so običajno skrite v dolgem drobnem tisku, ki se jih uporabnik ob podpisu ne zaveda, ga pa omeji pri svobodi izbire in zaveže za dolgo obdobje. Zamenjava ali sprememba paketa v takih primerih pogosto prinese visoke stroške. 

Poštena praksa bi bila, da operater svojim uporabnikom zagotovi najboljše cene brez vezave in drugih omejitev, ki uporabniku ob menjavi paketa ali operaterja prinašajo visoke stroške. In operater, ki se tega drži, je HoT, HOFER Telekom.

HoT je več kot FER

HoT že vse od vstopa na slovenski trg leta 2017 na prvo mesto postavlja pošteno ponudbo in svobodno izbiro za uporabnike:

1. Najboljše cene zagotavlja vsem svojim uporabnikom. Cene paketov se ne bodo nikoli zvišale. Če se paketom cena zniža, pa to velja za prav vse uporabnike.

2. Vse izboljšave paketov samodejno veljajo tudi za obstoječe uporabnike. To pomeni, da jim ob izboljšanju paketov ni treba narediti prav nič, saj se po izteku 30-dnevne veljavnosti trenutnega paketa tudi vsem obstoječim uporabnikom brezplačno vključi izboljšana ponudba.

3. Brez vezave. Brez dodatnih stroškov lahko uporabniki kadar koli zamenjajo paket, dodajo ali izključijo opcijo in ga tako prilagodijo dejanskim potrebam. Hkrati imajo v vsakem trenutku popoln pregled nad porabo ter stroški. 

4. HoT-ova ponudba je preprosta in pregledna – brez skritih stroškov ali drobnega tiska. Zato je HoT že od samega začetka svojega delovanja FER tudi po vseh kriterijih, ki jih v svoji akciji "Halo, operater! Bodi fer." izpostavljata Zveza potrošnikov Slovenije in Vseslovensko združenje malih deležnikov.

HoT zagotavlja, da nikoli ne bo podražil paketov

HoT kot edini operater v Sloveniji zagotavlja, da nikoli ne bo podražil katerega koli od svojih paketov mobilne telefonije ali mobilnega interneta. Že večkrat doslej pa je ob enaki ali celo znižani ceni paketov povečal količine v paketih.

Če imate torej radi vnaprej znane cene storitev in ne marate 'presenečenj' v obliki obvestil, da se vam bo paket podražil, je čas, da preklopite na HoT. Vsak mesec lahko prilagodite paket dejanskim potrebam in izberete paket z večjo ali manjšo količino prenosa podatkov in klicev, dodate več prenosa med gostovanjem v tujini, povišate hitrost na omrežjih 5G in LTE, dodate več minut klicev iz Slovenije v EU ... Recite 'ne' spornim praksam in izberite fer operaterja.


Naročnik oglasne vsebine je Hofer Hot.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou