Slovenija
Oglas

Jamieson naravna prehranska dopolnila

Ljubljana, 08. 12. 2014 06.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

V hladnih zimskih dneh je treba okrepiti imunski sistem, da se izognete neprijetnim sezonskim boleznim. A kako? Vzemite si čas zase - za zdravilno sprostitev in krepčilno prehrano ter z Jamieson naravnimi prehranskimi dopolnili zgradite trden obrambni zid pred virusi.

Oslabljenost imunskega sistema lahko prepoznamo ne le po okužbi, ampak tudi po občutkih utrujenosti, izčrpanosti. Pogosto se pojavi ob menjavi letnih časov s toplejših na hladnejše, ko so temperaturna nihanja, pomanjkanje gibanja na svežem zraku in pogosto tudi manj pogosto uživanje vitaminov oslabijo naravne obrambne sposobnosti našega telesa. Temu se deloma lahko izognemo z dovolj gibanja na svežem zraku, uživanju veliko svežega sadja in zelenjave, še posebej tistih vrst, ki so bogate z vitaminom C. Ker pa vse to pogosto vseeno ni dovolj, je dobro, da za svoj imunski sistem poskrbimo še z dodatno. Narava nam ponuja Jamieson prehranska dopolnila, s pomočjo katerih bo naš imunski sistem ohranil svojo moč.

Poskrbite, da v organizem vnesete dovolj vitaminov in mineralov:

- JAMIESON VITAMIN C

JAMIESON - 1
JAMIESON - 1 FOTO:

Naše telo ga ne more proizvajati in ga prav tako ne more hraniti zelo dolgo. Ker je vitamin C topen v vodi in presežnih količin organizem ni sposoben skladiščiti, ampak jih izloči z urinom, moramo vire vitamina C uživati skozi celoten dan. Jamieson revolucionarna formula počasnega sproščanja pomeni, da dobite stalen, učinkovit dotok hranil za maksimalno zaščito pred prostimi radikali. Tableta se v želodcu sprošča od 6-8 ur kar je zelo pomembno, saj se vitamin C izrablja v metaboličnem procesu in s tem tableta omogoča večjo in konstantno absorpcijo vitamina C v telo. Vsaka tableta vsebuje tudi limoninine bioflavonoide, ki delujejo sinergistično z vitaminom C za vzdrževanje zdravja. Najmočnejša naravna formula 1000mg vitamina C z inovativnim podaljšanim sproščanjem 6-8 ur in naravno podporno mešanico iz rutina, hesperidina, limoninih bioflavonidov, acerole in šipka je sedaj na voljo po izjemno dostopni ceni- preverite tudi v vseh lekarnah v Lekarni Ljubljana in njihovi spletni prodajalni https://www.lekarna24ur.com/si/iskanje/izdelki?s=jamieson.

Vitamin C prispeva k pravilnem delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnem psihološkem delovanju. Potreben je za pravilno delovanje in prepustnosti žil, za zdravo rast kostnega kolagena, hrustanca in za zdrave dlesni. Prav tako ščiti celice pred oksidativnim stresom in poveča absorpcijo železa.

Jamieson je za Vas izdelal: Vitamin C 500mg, bomboni z naravnim okusom pomaranče, Vitamin C 500mg ali 1000mg tablete s podaljšanim sproščanjem. www.jamieson.si

- JAMIESON ECHINACEA OZ. AMERIŠKI SLAMNIK

JAMIESON - 2
JAMIESON - 2 FOTO:

Echinacea (ameriški slamnik) zagotavlja podporo imunskemu sistemu. Za izdelek je potrjeno, da vsebuje 350 mg aktivne učinkovine, ki izhaja samo iz treh let starih rastlin (pri tej starosti je rastlina najbolj zrela). Pri proizvodnji kapsul se uporablja tako korenina, kakor tudi nadzemni del zelišča, tako da se doseže maksimalen vnos zdravilnih učinkovin Echinacee. Takšen proces je edinstven na tržišču in vam zagotavlja popolno učinkovitost izdelka v skladu z njegovim namenom.

Jamieson je za Vas izdelal: Echinacea ter Echinacea z dodanim česnom in ingverjem.www.jamieson.si

- JAMIESON CINK

JAMIESON - 5
JAMIESON - 5 FOTO:

Cink igra pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in celjenju ran, akcijskem razmnoževanju, rasti, vonju in okusu, strjevanju krvi in delovanju ščitnice. Poslabšan živčni, reproduktivni in imunski sistem še posebej vpliva na pomanjkanje cinka, kar je pogost pojav v nekaterih podskupinah, kot so vegetarijanci ali starejše osebe. Cink spodbuja imunski sistem, saj krepi priželjc in njegovo proizvodnjo belih krvnih celic. Podpira proizvodnjo, zorenje in funkcijo levkocitov. S krepitvijo imunskega sistema cink lahko ščiti proti glivičnim okužbam in različnim nalezljivim boleznim, kot so vnetje očesne veznice in pljučnica. Cink je nujen dodatek za starejše osebe, nosečnice in doječe matere, ženske, ki jemljejo kontracepcijske tablete in kogarkoli s povečanimi prehranskimi zahtevami, kot so vegetarijanci. www.jamieson.si

Kaj naredi prehranska dopolnila JAMIESON prvo izbiro številnih uporabnikov po svetu že več kot 90 let? Jamieson so 100% naravna prehranska dopolnila, ki s številnimi patentiranimi formulami in kontrolami (360°čistost), nudijo najvišji standard varnosti in učinkovitosti za Vas in Vašo družino že več kot 90 let.

Povprašajte o izdelkih JAMIESON tudi vašega farmacevta, kupite jih lahko v vsaki bolje založeni lekarni. Več o prehranskih dopolnilih JAMIESON in njihov nakup pa lahko izvedete tudi na www.jamieson.si.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3