Tuja scena
Oglas

So tudi vaša jetra preobremenjena?

Ljubljana, 02. 01. 2015 06.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Veselo decembrsko rajanje, ko smo si privoščili kozarec kuhanega vina, medico in uživali ob mizah polnih dobrot, je za nami. Sedaj pa je čas, da poskrbimo za zdravje naših jeter, ki so v tem obdobju najbolj trpele!

Ne samo prazniki, vsak dan smo izpostavljeni številnim strupom, ki obremenjujejo naša jetra, izjemno pomemben organ, ki je zadolžen za presnovo maščob in strupov, ki krožijo po telesu. Bolj kot so obremenjena, bolj zamaščena postajajo in počasneje delujejo. Znajdemo se v začaranem krogu preobremenjenosti jeter, ki ga spremljajo simptomi, kot so:
- nabiranje maščobe v predelu pasu,
- splošno slabo počutje in pomanjkanje energije,
- bolečina v predelu trebuha (pod desnim rebrnim lokom),
- počasna prebava in občasna slabost,
- težave s kožo, srbečica in spremenjena barva kože (rumenkast ten) …

Naredite konec preobremenjenosti jeter!
Vsak človek bi moral poskrbeti za redno razstrupljanje svojih jeter. Poleg zdrave prehrane, športnih aktivnosti, zdravega življenjskega sloga in vsega ostalega, kar dobrega počnete za svoja jetra 365 dni letno, je priporočljivo tudi občasno intenzivno razstrupljanje jeter.

So tudi vaša jetra preobremenjena?
So tudi vaša jetra preobremenjena? FOTO:

30 Days Liver Detox je edini izdelek, ki nudi dnevno in nočno čiščenje jeter. Vsebuje kombinacijo skrbno izbranih naravnih izvlečkov, ki poskrbijo za čiščenje in regeneracijo jeter. Paketu je priložena knjiga s priporočili, recepti in jasnimi navodili za 30-dnevni program, prejmete pa tudi priročno škatlico za enostavno shranjevanje in odmerjanje kapsul ter motivacijsko e-podporo.

Zdrava jetra – zdrava telesna teža
Kje je povezava med zamaščenimi jetri in odvečnimi kilogrami? Odgovor je preprost. Jetra so zadolžena zato, da kurijo maščobe in čistijo telo. Če maščobe hitro pokurimo in če imamo zaradi očiščenega telesa urejeno presnovo, se maščobe toliko težje nabirajo kot maščobne zaloge, saj jih telo samo sproti predela v energijo.

Zagotovite si svoj 30-dnevni paket za učinkovito dnevno in nočno razstrupljanje in regeneracijo svojih jeter, 30-Days Liver Detox. Posebna ponudba za bralce in bralke z brezplačno poštnino. TUKAJ >> 

Zamaščena jetra pa so prezaposlena s čiščenjem toksinov in vso energijo porabijo za obnavljanje. So kot čistilnica, ki je tako umazana, da zaradi čiščenja lastnega prostora ne uspe očistiti ničesar drugega.

Če se odločimo shujšati, ko imamo zamaščena jetra, je naš cilj izredno težko dosegljiv. Procesi v našem telesu namreč potekajo popolnoma neurejeno: počasi topimo maščobe, imamo počasno presnovo in prebavo ter vedno več odvečnih kilogramov.

Ne odlašajte!
Zagotovite si svoj 30-dnevni paket za učinkovito dnevno in nočno razstrupljanje in regeneracijo svojih jeter, 30-Days Liver Detox.
Izdelek je naraven in s 100 % garancijo zadovoljstva. V primeru nezadovoljstva vam povrnejo celotni znesek kupnine.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1