Slovenija
Oglas

Ali bi tudi vi imeli nadpovprečno pokojnino? Verjemite, lahko vam uspe!

Ljubljana, 11. 01. 2012 08.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Kakšna bo vaša pokojnina? Če boste sledili pokojninskemu načrtu, vam zagotavljamo, da bo nadpovprečna! Kako do pokojninskega načrta in kaj še je treba narediti, da boste imeli nadpovprečno pokojnino, boste izvedeli na Superpokojninski konferenci. Ekskluzivno - samo za 150 udeležencev.

Po ocenah strokovnjakov naj bi današnji 35-letnik, ko bo šel v pokoj, dobival samo 50 % od svoje zdajšnje neto plače. To je naravnost zaskrbljujoče, ali ne? Če ne bomo kot posamezniki ukrepali, nam tudi državna reforma pokojninskega sistema ne bo pomagala. Prav zato smo v Svetovalni skupini INDIVIDA pripravili rešitve za vsako generacijo, od 20-letnikov, ki šele začenjajo delati, do 50-letnikov, ki imajo do upokojitve le še nekaj let.

Odgovorni poskrbijo, da bo jesen življenja srečna in brezskrbna. Ali boste med njimi tudi vi?
Odgovorni poskrbijo, da bo jesen življenja srečna in brezskrbna. Ali boste med njimi tudi vi? FOTO:
Potrebujete pokojninski načrt!

Za zagotovitev nadpovprečne pokojnine potrebujete pokojninski načrt! Udeležite se Superpokojninske konference, ki bo 18. januarja ob 17. uri na Gospodarski zbornici Slovenije. Dogodek, ki vam bo tretje življenjsko obdobje spremenil na BOLJŠE!
INDIVIDA
INDIVIDA FOTO:
6 odločilnih razlogov, zaradi katerih morate priti:

•    Ker boste dobili veliko konkretnih nasvetov, ki vam bodo prav prišli v življenju. Če želite imeti nadpovprečno pokojnino, to enostavno morate slišati!
•    Ker boste po konferenci imeli v žepu vaš osebni pokojninski načrt. Vsakega udeleženca bomo nagradili z bonom v vrednosti 300 € za izdelavo pokojninskega načrta!
•    Ker boste izvedeli, zakaj v Sloveniji nihče ne ponuja pravega pokojninskega načrta in zakaj ga lahko dobite samo pri nas.
•    Ker boste med istomislečimi ljudmi, ki se ukvarjajo s takšnim vprašanji kot vi. Lahko boste delili izkušnje.
•    Ker boste imeli priložnost iz prve roke izvedeti vse o odgovornosti, saj bo izkušnje z vami delil EKSKLUZIVNI GOST, dr. Aleksander Zadel, doktor psiholoških znanosti, ki svoj pogled predstavlja hudomušno in poljudno, a hkrati ostaja strokoven.
•    Ker boste lahko PRAV VI tisti srečnež, ki bo dobil enkratno nagrado – 300 € v v protivrednosti naložbe v sklad Triglav Megatrendi, ekskluzivnega pokrovitelja dogodka Triglav skladi.

O čem bomo govorili na Superpokojninski konferenci?
Na konferenci vam bomo ekskluzivno ponudili odgovor na vprašanje »Zakaj imajo odgovorni ljudje nadpovprečne pokojnine?«

Poleg tega bomo na enostaven način prikazali:

1. Zakaj moramo biti odgovorni in kakšne koristi imamo od tega?
2. Kako odgovorno upravljati s svojimi osebnimi financami?
3. Kaj je pokojninski načrt in kako ga izdelati?
4. Odgovorili na marsikatero vašo vprašanje!

Več o dogodku in prijavi si preberite TUKAJ!

Kolikokrat v življenju varčujemo za pokojnino?
Na žalost samo enkrat, zato popravnega izpita ne bomo imeli. Pri tem je nujno poiskati strokovno pomoč v obliki neodvisnega osebnega finančnega svetovalca, saj so posledice napačne odločitve katastrofalne.

Kdo je ekskluziven gost?
Ker boste imeli priložnost iz prve roke izvedeti vse o odgovornosti ter kdo je v življenju lovec in kdo žrtev, bo z vami svoje poglede in izkušnje delil priznan in zelo iskan gost, dr. Aleksander Zadel, doktor psiholoških znanosti, ki svoje poglede na odnose in življenje predstavlja zelo iskreno, hudomušno in poljudno, a hkrati ostaja strokoven. Je predstojnik Oddelka za psihologijo na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije v Kopru, hkrati pa tudi ustanovitelj in direktor zasebnega Inštituta C. A. R. (Corpus Anima Ratio), v okviru katerega organizira treninge upravljanja medosebnih odnosov v podjetjih in drugih institucijah.

In kdo bo imel veliko sreče in prejel enkratno nagrado - 300 €?

Srečo boste lahko imeli pravi vsi! Poleg darila za vsakega udeleženca smo pripravili še glavno nagrado, katero bomo podelili ob koncu konference. Žreb bo določil nekoga, ki bo dobil enkratno nagrado  - 300 € v protivrednosti naložbe v sklad Triglav Megatrendi, ekskluzivnega pokrovitelja dogodka Triglav skladi.
REZERVIRAJTE SI 18. JANUAR!

 Pričetek ob 17. uri, v GOSPODARSKI ZBORNICI SLOVENIJE, Dvorana A / Triglav!
 Brezplačen parkirni prostor.
 Brezplačna udeležba.

Več o dogodku in prijavi si preberite TUKAJ!

Gre za dogodek, kot ga v Sloveniji še ni bilo! Da se boste lažje odločili, vedite, da je udeležba brezplačna, saj je vstopnico za vas plačala družba za upravljanje Triglav skladi!

Vsekakor pa pohitite, če želite dogodek obiskati, saj smo prostorsko omejeni in bodo prednost imeli tisti, ki se bodo na seminar prijavili prej.

Prijavite se še danes TUKAJ!

Sponzor dogodka Superpokojninska konferenca je: Triglav skladi d.o.o.

INDIVIDA
INDIVIDA FOTO:








 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1