Slovenija
Oglas

Aktivno na Krvavcu: obogateni poletni park Krvavec

Ljubljana, 16. 05. 2012 10.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Poletna sezona na Krvavcu se začne v soboto, 19. maja. Poletni park Krvavec 10 doživljajskih aktivnosti je letos vsebinsko še bogatejši.

Poletni park Krvavec ponuja ljudem zdravih misli in nazorov možnosti igre, aktivnega preživljanja prostega časa in zabave na prostem. Poletni park aktivnih zabavnih doživetij je namenjen družinam z otroki, individualnim rekreativcem in zaključenim družinam.

Poletni park aktivnih zabavnih doživetij je namenjen družinam z otroki, individualnim rekreativcem in zaključenim skupinam. (Foto: Rožle Bregar)
Poletni park aktivnih zabavnih doživetij je namenjen družinam z otroki, individualnim rekreativcem in zaključenim skupinam. (Foto: Rožle Bregar) FOTO:
Plezalno pustolovskemu parku, plezalnemu stolpu, trampolinom, slackline poligonu, gorskim skirojem in tubam smo v letošnji sezoni dodali novih atraktivnih 15 gorskih go-kartov, frizbi golf in lokostrelstvo smo postavili k novi Info točki parka ob spodnji postaji 4-sedežnice. Največja novost letošnjega Poletnega parka na Krvavcu je kolesarski park Scott, kjer obiskovalci Poletnega parka Scottova kolesa Voltage testirajo in uporabljajo brezplačno. Na voljo so tudi otroška kolesa Scott in povsem nov otroški testni kolesarski spust.

Z eno vstopnico do vseh aktivnosti
Vstopnica Poletni park omogoča uporabo vseh produktov znotraj Poletnega parka, enkratni dostop in sestop s kabinsko žičnico, v času obratovanja Poletnega parka pa neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina, brez dodatnih doplačil.

Družinam v Poletnem parku Krvavec 15% popust

Družine, dobrodošle na Krvavcu! Popust se obračuna ob hkratnem nakupu na blagajni in velja na skupni znesek vseh izbranih družinskih kart. Maksimalno število kupljenih družinskih kart je 5. Družinske vozovnice za Poletni park Krvavec so veljavne le na Krvavcu in veljajo le na dan nakupa na blagajni. Popusti se ne seštevajo.
Gorskih go-kartov ne smete izpustiti, saj so ena najbolj atraktivnih igral Poletnega parka, v Sloveniji se lahko z njimi zapeljete le na Krvavcu. (Foto: arhiv naročnika)
Gorskih go-kartov ne smete izpustiti, saj so ena najbolj atraktivnih igral Poletnega parka, v Sloveniji se lahko z njimi zapeljete le na Krvavcu. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
NOVO – Sezonska karta za 4 parke
S sezonsko karto si zagotovite pustolovsko zabavo skozi vso poletno sezono na vseh štirih lokacijah (Pustolovski park Bled, Pustolovski park Postojna, Čepa (Avstrija), Poletni park Krvavec).

Pot zgodovine

Poučna pot zgodovine vodi po sledeh zgodovine Krvavca in zajema največje zgodovinske in turistične znamenitosti območja Krvavca (Plečnikovo kapelo Marije Snežne iz l. 1929, razvoj žičničarstva, arheološko najdišče s sledmi življenja iz 8. do 10. stoletja, številna zdravilna zelišča, pašništvo).

Tudi zaradi prijetnega vzdušja, okusne domače hrane, prijazne postrežbe in številnih zabav je sprehod po Poti zgodovine pravo zadovoljstvo.

Prvič na Krvavcu – jezikovne počitnice za otroke, 4 termini
Vse otroke od 7. do 15. leta vabimo na nepozabne jezikovne počitnice, ki jih na Krvavcu organizirata Športno društvo Sonček in Jack sport. V družbi sovrstnikov se bodo otroci na zabaven in izviren način učili angleškega jezika, popoldnevi in večeri so rezervirani za družabne aktivnosti (pašništvo in molža krav, taborniške veščine, plavanje, Poletni park Krvavec, družabne igre …). Udeleženci bodo v varnih rokah izkušenih učiteljev angleškega jezika in inštruktorjev.
Družine na Krvavcu letos veliko pridobivajo. Raznolike doživljajske aktivnosti so kot nalašč primerne za družine, ki imajo pri obisku dodatno ugodnost. (Foto: arhiv naročnika)
Družine na Krvavcu letos veliko pridobivajo. Raznolike doživljajske aktivnosti so kot nalašč primerne za družine, ki imajo pri obisku dodatno ugodnost. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Termini jezikovnih počitnic (začetek: nedelja ob 17h; zaključek: petek ob 17h):
- 1. termin: 1.–6. 7. 2012
- 2. termin: 8.–13. 7. 2012
- 3. termin: 19.–24. 8. 2012
- 4. termin: 26.–31. 8. 2012

Priporočena starost otrok: 7–15 let
Nastanitev: Hotel Raj – Krvavec: polni penzion in malica vključena (5 obrokov na dan)
Program:
- 20 ur učenje angleškega jezika
- popoldanske aktivnosti: pohodništvo in pašništvo, taborniške igre, plavanje (obisk Vodnega mesta Atlantis), obisk Poletnega parka, družabni večeri …

Prvič na Krvavcu - nepozabne jezikovne počitnice za otroke! Dopoldnevi so namenjeni učenju tujega jezika, popoldnevi in večeri zabavnemu druženju. (Foto: Rožle Bregar)
Prvič na Krvavcu - nepozabne jezikovne počitnice za otroke! Dopoldnevi so namenjeni učenju tujega jezika, popoldnevi in večeri zabavnemu druženju. (Foto: Rožle Bregar) FOTO:
Urnik obratovanja Poletje 2012
Kabinska žičnica v poletni sezoni obratuje vse dni, v predsezoni (do 22. 6.) med tednom od 7. do 14. ure, ob koncih tedna od 8. do 18. ure. V glavni sezoni in času odprtja Poletnega parka (čet.–ned.) kabinska žičnica obratuje od 8. do 18. ure, sicer od 7. do 17. ure.
Poletni park Krvavec je v predsezoni (do 22. 6.) odprt ob koncih tedna od 10. do 17.30, v glavni sezoni od četrtka do nedelje. Za vnaprej najavljene organizirane skupine Poletni park in kabinska žičnica obratuje tudi izven objavljenega urnika obratovanja.
Obiskovalci Poletnega parka lahko Scottova kolesa Voltage testirajo in uporabljajo brezplačno. Na voljo so tudi otroška Scott kolesa in nov otroški testni kolesarski spust. (Foto: arhiv naročnika)
Obiskovalci Poletnega parka lahko Scottova kolesa Voltage testirajo in uporabljajo brezplačno. Na voljo so tudi otroška Scott kolesa in nov otroški testni kolesarski spust. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Akcija pobiranja kamenja po pašnikih Krvavca, 26. 5. 2012
Na planini je več gostinskih objektov, kjer vam povsod prijazno ponudijo okusno domačo hrano. (Foto: arhiv naročnika)
Na planini je več gostinskih objektov, kjer vam povsod prijazno ponudijo okusno domačo hrano. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Ob začetku poletne turistične sezone na Krvavcu že vrsto let opravljamo dobro delo. Na pašnikih se namreč vsako leto prepase približno 350 glav živine. Da kravam med zobmi ne bi preveč škripalo, pašnike očistimo kamenja.

Letošnja akcija pobiranja kamenja bo v soboto, 26. 5., z začetkom ob 8. uri. Vse udeležence naprošamo za prihod na spodnjo postajo kabinske žičnice približno 15 minut prej, ustrezno naj bodo športno oblečeni in obuti. Po končani akciji pobiranja kamenja sledi pogostitev s toplim obrokom in pijačo v Brunarici Sonček. Lepo vabljeni!

Dobrodošli!

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja