Slovenija

Afera Čista lopata

Ljubljana, 10. 04. 2008 19.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tomaž Bračko
Komentarji
6

Od aretacije Ivana Zidarja, Dušana Črnigoja in Hilde Tovšak sta minila skoraj dva meseca, vendar se kazenski postopek še ni začel.


  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pahor?ek
11. 04. 2008 09.31
Tovariši, preljubi, vi samo sklepajte in živite v iluziji. Bomo videli, kaj boste rekli, ko bo v resnici prišlo do sodbe, ki bo negativna za sedaj osumljene. Se boste že prizemljili, ravno ob pravem času.
pepi34
11. 04. 2008 08.40
Zanimivo odkar so v javnost prisle dolocene povezave med SDS in temi ljudmi je vse naenkrat tako potihnilo, pred tem pa so novinarji vedno cakali pred sodno palaco in so bili nenavadno hitro obvesceni o vseh dejanjih in namerah policije. Ali ni to spet spodletela predvolilna raca SDS-a? Za razmislek. Grem stavit da bo se pred volitvami vec taksnih procesov proti tajkunim. Med njimi pa nebo sigurno gospoda Petka (Klima Petek) ki se je naenkrat cudezno pojavil tudi na lestvici 100 najbogatejsih Slovencev, pred par leti je je se3 samo popravljal in prodajal klima naprave.
hinko.murovec@siol.net
11. 04. 2008 08.39
Tožilci in policisti se posvečajo ...............?? Človek bi pričakoval, da se aretacije izvaja na osnovi že ugotovljenih in nespodbitnih dejstvih vsaj v osnovnih zadevah. Tu pa je očitno šlo za malo JJ reklame in zbiranje točk ne pa za resno in temelito delo. Na koncu bomo davkoplačevalci zopet plačali JJ & Brezigar oslarije in njuno osebno promocijo. Beda. LP
Ko je v igri veliko denarja se vedno postopek ustavi ali pa se kriminalci izvlečejo predvsem z podkupninami sodnikov.Lep primer za tako zadevo je še dandanašnji župan POPOVIČ kateri ne samo da je oguljofal ter okradel ne samo državo še jo bo sedaj tožil za odškodnino.
mac4_m
10. 04. 2008 23.59
sedaj sodniki v navezi z znanimi odvetniškimi družbami mrzlično iščejo luknje v zakonih in način, kako bi te konkretno dokazane svinjarije pospravili pod preprogo oziroma rešili svoje sponzorje. Zadeva ni lahka in traja....
ServerAUTOMATIC
10. 04. 2008 23.40
Ja, lahko se postopek res ustavi!