Slovenija

Prepričani, da ni vpletena v afero

Ljubljana, 22. 02. 2010 11.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
D.Š./B.G./STA
Komentarji
791

V LDS trdno stojijo za svojo predsednico. Prepričani so, da ni vpletena v afero z bulmastifi. "Svojih sorodnikov in prijateljev si človek ne izbira na podlagi nečesa, kar se bo šele zgodilo," pravi Gulič.

"Človeška tragedija se izrablja za blatenje LDS in Katarine Kresal," trdijo v LDS.
"Človeška tragedija se izrablja za blatenje LDS in Katarine Kresal," trdijo v LDS. FOTO: Blaž Garbajs
Nekdanji bančnik in dolgoletni član LDS Niko Kavčič je v petek za POP TV dejal, da določeni krogi na levici razmišljajo o osvežitvi levice, morda celo poskusu zamenjave premierja. Izrazil je tudi mnenje, da bi bilo treba nujno zamenjati vodstvo LDS, ker stranke ne more pripeljati do uspeha na volitvah. Ocenil je, da se je LDS pod vodstvom Katarine Kresal preveč podvrgla kapitalu, ostala pa je tudi brez razmišljajočega zaledja.

"Nekateri ljudje se ne morejo sprijazniti s tem, da smo globoko v demokraciji, da vsakdo odgovarja za svoje odločitve in da se stranke ne vodijo iz nekih temnih hodnikov, iz zaprtih sob sivih mož, ampak odprto, demokratično, s predsedniki, ki so izvoljeni na demokratičnih volitvah." S temi besedami je notranja ministrica in predsednica LDS Katarina Kresal odgovorila na kritiko dolgoletnega člana svoje stranke Nika Kavčiča

Zavrnila je tudi Kavčičeve besede, da se na levici preigravajo različni scenariji, med njimi tudi možnost zamenjave premierja Boruta Pahorja. Povedala je, da se v njenih krogih novega predsednika vlade gotovo ne išče. Bil je legitimno izvoljen, dobil je ustrezno podpore, zato je prav, da svoj mandat odpelje do konca, poudarja. Prepričana je, da vlada potrebuje predvsem bolj mirno politično ozračje, saj že tako ali tako ne dela v prijetnih okoliščinah. "Res bi se morali vsi zavedati tega, da moramo opravljati svoje delo in se ne moremo ves čas braniti pred tistimi, ki menijo, da bi to državo upravljali bolje," je poudarila.

LDS podpira Kresalovo

Kresalova je poudarila, da ima v vrstah LDS trdno podporo, kar so potrdili tudi na svetu stranke. Po besedah predsednika sveta Aleša Guliča je članstvo očitno spoznalo, da sta Kresalova in LDS tarča zlonamernih podtikanj, in še trdneje stopilo za svojo predsednico. V afero z bulmastifi Kresalova po Guličevih besedah ni ne neposredno ne posredno vpletena. "Svojih sorodnikov in prijateljev si človek ne izbira na podlagi nečesa, kar se bo šele zgodilo," pravi Gulič.


"Afera odseva stanje političnega duha," meni Slavko Ziherl.
"Afera odseva stanje političnega duha," meni Slavko Ziherl. FOTO: Blaž Garbajs
Ziherl je Kavčičeve izjave komentiral z besedami, da "gre za obupen poskus nekoga, ki se je znašel v situaciji duševne stiske", ko je začutil, da nima več nobene moči in vpliva na dogajanje v aktualni politiki.

Aktualno politično dogajanje v državi so danes komentirali tudi evropski poslanec Jelko Kacin, podpredsednik LDS Slavko Ziherl in poslanec stranke Anton Anderlič. Izognili se niso niti dogodku na Oražnovi, ko so trije psi do smrti ogrizli lastnika Saša Baričeviča.

"Afera odseva stanje političnega duha. Človeška tragedija se izrablja za blatenje LDS in Katarine Kresal. Dobro delo pač ni po godu opoziciji. Pričakujem, da bo Janez Janša jasno in nedvoumno pojasnil vlogo prejšnje vlade. Očitki, ki letijo na Katarino Kresal, spadajo v ropotarnico zgodovine. Dejstvo je, da Katarina Kresal nima nobene vloge v tej tragediji. Podpiramo jo in menimo, da nas tudi to ne bo odvrnilo od prave usmeritve – reševanje in izhod iz gospodarske krize,“ je opozoril Ziherl.

'Čas je, da se vrste strnejo' 

Poslanec SDS Rudolf Petan meni, da je dogajanje v aferi Baričevič posledica sistema, ki je deloval kot država v državi ali celo država nad državo. Prepričan je, da se v tem primeru kaže, da v Sloveniji zakoni niso za vse enaki.

"Ni čas za notranje razprtije v koaliciji in v strankah. Čas je, da se vrste strnejo,“ je dejal v zvezi z afero in odzivi po njej. Preiskovalnim organom zaupa, da bodo strokovno in neoporečno raziskali vse okoliščine. Kot je poudaril, v LDS nimajo kaj skrivati, zavedajo pa se, da so taki postopki lahko dolgotrajni. V interesu javnosti bi bilo dobro, da se vse afere in tragedije začnejo dosledno razčiščevati, meni.

Na Kavčičeve ostre besede je dejal, da trenutno boljše rešitve, kot je premier Pahor, nimajo. Pahor ima po njegovem mnenju zaupanje vseh koalicijskih strank, poleg tega naj bi ukrepi vlade začeli delovati, zato se mu zdi v tem trenutku neumno iskati novega predsednika vlade. Najslabše pa bi po njegovem mnenju bilo, če bi se vrnili v čas mandata 2004–2008.

Kacin: Pahor naj končno začne vladati

Za ugled te vlade, te koalicije in za prihodnost Slovenije bi bilo zelo pomembno, da bi predsednik vlade sprejemal odločitve, ne pa jih odlagal. Neodločanje ni način vodenja vlade v trenutku finančne in gospodarske krize! Jelko Kacin, LDS

Kacin meni, da "ljudje pogrešajo bolj enotno in usklajeno delo vlade. Slovenija je čudna država. Bolj smešne izjave politiki dajejo, bolj so priljubljeni (je Kacin komentiral ugibanja, da naj bi vlado prevzela morebitna kandidatka za premierko predsednica uprave družbe Prva Group Alenka Žnidaršič Kranjc). "Vse to je le sporočilo, da naj politika dela več in bolj usklajeno."

Po njegovem mnenju so Kavčičive besede resno opozorilo Pahorju, naj dela več in bolje. "Ker v takem primeru drugih ne bodo iskali." Čas je, da začne sprejemati odločitve, ne pa jih odlagati, je bil jasen. Kot primer je navedel odločanje o usodi vladnega letala falcon. "Če traktor imaš, ga uporabljaš. To je najceneje. To ve vsak kmet," je dejal. Kljub temu je zagotovil: "Koalicija je trdna."

"Kdor dolgo kašlja, dolgo živi, “ pa je dejal o Niku Kavčiču.

Erjavec: Vlada je stabilna

Predsednik DeSUS Karl Erjavec prav tako za zdaj ne vidi nevarnosti, da bi prišlo do menjav v vladi ali njenem vodstvu. Poudarja, da so razmere v koaliciji stabilne, verjame pa, da zunaj državnega zbora in vlade verjetno res tečejo pogovori o zamenjavah. "Vemo, da stranke podpirajo koalicijo," je dejal Erjavec in dodal, da je med njimi tudi DeSUS, dokler lahko uresničuje svoj program. Glede na to, da so razmere v koaliciji v državnem zboru, ki edini lahko zamenja vlado, stabilne, po njegovem mnenju kakšne globoke politične krize v tem smislu ni zaznati.

Zares: Predlog za boljše delo vlade

V Zaresu Kavčičeve izjave o morebitnih zamenjavah v vladi ocenjujejo kot špekulacije, zato jih ne želijo komentirati. Kot so sporočili iz stranke, pa pripravljajo vsebinski predlog za izboljšanje dela vlade, ki ga bodo predstavili do konca marca.

Gaspari: Nobene ponudbe nisem dobil

Minister za evropske zadeve in razvoj Mitja Gaspari je danes v Bruslju zanikal govorice, da naj bi dobil ponudbo za to, da bi na premierskem položaju zamenjal Boruta Pahorja. "Prvič, nisem dobil nobene take ponudbe. In tudi če bi jo dobil, je ne bi sprejel, za mene je to neobstoječa dilema in vprašanje," je poudaril.

Kavčič o Kavčiču

Predsednik državnega sveta in član LDS Blaž Kavčič, sicer nečak Nika Kavčiča, izjave svojega strica razume kot iskren izraz zaskrbljenosti nad splošnim političnim stanjem v Sloveniji in delovanjem raznih omrežij. Tudi njega pa je nekoliko presenetil osebni napad na "pomembne osebnosti", pravi. Dejal je še, da znotraj LDS ni nobene pobude po zamenjavi Kresalove. Govorice, da bi sam želel prevzeti vodenje stranke, pa je označil kot popoln konstrukt.

Ozadje afere

Bulmastifi so 2. februarja napadli in ubili lastnika Baričeviča. Že prej, leta 2006, so v bližini hiše lastnika psi tudi ranili mimoidočega Stanislava Megliča. Vsi trije psi so bili takrat začasno odvzeti in nameščeni v zavetišče, v poznejših letih so v zvezi z njihovo usodo odločale tri izvedenske komisije.

Splet pravnih postopkov se je nato iztekel z vrnitvijo vseh treh psov lastniku, pri čemer naj bi pri postopkih odločanja vračanja psov prihajalo do napak, zato sta opozicijski SLS in SDS vložili interpelacijo zoper kmetijskega ministra Milana Pogačnika. Hkrati pa so se začela tudi ugibanja o morebitni spolni zlorabi psov.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (791)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohor_zari
24. 02. 2010 11.27
meni se pa le zdi da tudi čisto nedolžna tudi ni
Polly ß
23. 02. 2010 18.34
KRESALOVA MI JE ČEDALJE BOLJ ZOPRNA.ONA MISLI,DA JI NOBEDEN NE MORE DO ŽIVEGA, KO IMA SVOJO SINIČKO IN PA PAHORJA.ZADNJE ČASE SE KAR ČEZ ZOBE SMEJI.JAZ NA NJENEM MESTU BI SE RAJE MALCE VASE POVLEKLA,NE PA DA KAR ZOBE KAŽE.SKRATKA NI SAMO LEPA AMPAK ZELO OTROČJA. VERJETNO,DA SE BO NAŠEL KDO, KI JI BO PERUTI PRISTRIGEL IN POTEM NE BO MOGLA TAKO VISOKO LETETI.PAHOR JI PA KAR NAJ ZAUPA, SAJ NAROD JI NE! ON PA NI BOGEC AMPAK SO ŠE DRUGI VPLIVNI MOŽJE, KI JO BODO ........
OrodniK
23. 02. 2010 14.19
Strniti je potrebno vrste da jim slučajno kdo ne prepreči dokončno uničiti Slovenijo. Pejte nekam vi in vaš LDS. Ljudje vse preveč nasedajo lepi embalaži, potem so pa razočarani, ko v škatli nič ni. Če je človek pokvarjen, podkupljiv, klientelističen, se mu gre le za lastne interese, tega ne odtehta dober nastop pred kamero in všečnost. Raje imam vlado samih ˝Kmetov˝ ki znajo nekaj dobrega in pametnega narediti za državo, kot vlado učenih, elegantnih in prefinjenih elitašev, ki se jim gre le za lastno r_t in ki so nad zakoni.
M-teorija
23. 02. 2010 14.08
vetlan 23.02.2010, 12:56 Ker si iskren bom še jaz. Res je ni ne pravih levih in ne pravih desnih so le manj slabi od slabših. In na zadnjih nisem volil za koalicijo, temveč za manj slabe od SDS slabših, predvsem njegovega liderja. In ker si odkrit bom tudi jaz. Z nobeno ne na takozvani levi ne na takozvani desni nisem zadovoljen in ne izpolnjujejo mojih pogledov in želja, še najbižje, pa še vedno daleč, je Pahorjeva deklarirana politika, ki pa ji še tisto malo kredibilnosti jemlje celotna politična scena, ki zaradi nizkega političnega nivoja in nizkih udarcev opozicijske enostavno ne more priti do izraza. In ker že odkrito in resno razpravljaš, da ne bo kriva samo opozicija, je prav da omenim, da so se SD po volilni zmagi zaradi lastnih interesov priljučili razni jastrebi, ki še dodatno otežujejo, da Pahor vodi stranko in koalicijo tako kot je obljubljel in tako kot si je želel pošteno in zavzeto, kot je dejal Karel Erjavec ob odstavitvi. In ker si dobronameren, tako kot je rekel Rado, da si želi z zgodovinskim balastom neobremenjeno politično sredino, ki jo ne bo zanimala revizija, temveč vizija in sedanjost, ne samo nekaterih, temveč vseh, ti povem, da upam res na novo, neobremenjeno stranko. Zaenkrat je celo takšna stranka na vidiku (SU), vendar je v povojih in šele ko bom videl njen konkretnejši program , bom povedal ali je to to.
sottozero
23. 02. 2010 12.59
Kako ima lahko par "levih posameznikov" v lasti 90% KAPITALA ? Po Marxu je KAPITAL 100% v lasti ljudstva (vsega in ne posameznikov). V SLO NI LEVICE...so pa kvazi levičarji, ki so postali tranzicijski BOGATAŠI !
vetlan
23. 02. 2010 12.56
M-teorija, veš, da ne zagovarjam "desnih" strank, še več..kategorično sem proti. Vendar tudi ne podpiram slepega zagovarjanja naše "levice" (v narekovajih pišem, ker ne vidim tukaj niti prave desnice niti prave levice). Če govorimo o levici, rekel bi, da sploh ne delujejo kot levica. Levica bi morala ščititi pravice najmanj privilegiranega sloja in se truditi, da izboljšajo njegov življenski standard. In bi rekel, da današnja levica dela sramoto nam "levo mislečim", ker če malo bolj razmisliš, naša "levica" ščiti kapital (kar je v nasprotju z definicijo levice), ustvarja tajkune, prav zaprav deluje kot desnica (če upoštevamo definicije). Torej tukaj nimamo levih in desnih, ampak le dva tabora, dve "mafiji", ki se borita med sabo za lasten žep in pri tem izigravajo volilce. Neumno je, da ste napadli Kavčiča, ki je povedal čisto resnico, kar me je spomnilo na čase socializma, kadar so preganjale komuniste, ki so zagovarjali pravo stvar in želeli imeti resnico. Zaradi takšnih "levih" (kot jih vidimo danes v našem parlamentu) je ideja socializma padla v vodu. Ne pozabimo tudi na Bavčarja. In se pridružujem Kavčiču, da mora Kresalova in še marsikdo v LDS odstopiti, ker s korupcijo in mučkami delajo sramoto komunistom ali pa končno priznati, da niso levi, da ne zavajajo volilce.
Krasinius
23. 02. 2010 12.51
Dokaj teh sodobnih "komunajzarskih" razumnikov (npr., M-teorija23.02.2010, 11:05) se zskrbljujoče poistovešča s takozvano slovensko levico (v resnici okrutno kliko udbomafjašev), prvič, ker jim je razumljiva in ne pretežka, jim je blizu. Lahko bi rekel nostalgična. Že samo to dejstvo, da gre tu za ljudi, ki so že v ranem otroštvu podlegli temeljni (fundamentalni) ideološki indoktrinaciji, je s človeškega stališča do kraja sprevrženo, celo že hitlerjansko. Ni treba poudarjati, da so taki ovajali svoje starše, če je bilo treba, svoj DNK. In drugič ker od tega dobesedno, po klientelistični poti, vlečejo premožensko korist. Neodvisni, pa ja. Svobodni levičarji, haha. Levičar, vsaj tak slab, razumsko pohabljen, se sam pri sebi zaveda kolobarja v katerem se vrtijo njegove misli, gotovo vsaj sluti, da ne ve za pol zgodbe.
sottozero
23. 02. 2010 12.43
Je pa LDS z neumesnim "štosem" dejansko "skicirala" razmere v SLOVENIJI ! "Pahor naj končno začne vladati" Kar pa na žalost POTRJUJE, da Pahor dejansko ne vlada in je "karikatura" predsednika vlade. Je nekaj podobnega kot Borat iz Kazakhstana... "Pretvarjaš se, da si nekaj, kar v bistvu nisi"
M-teorija
23. 02. 2010 12.30
RADO6223.02.2010, 09:24 ~Korupcija in klientelizem so seveda sestavni del DNK-ja LDS-a in to že od 90-ih naprej~ DNK je obstojna tvorba značilna za višje in bolj kompleksne organizme, medtem ko je RNK neobstojna in značilna za naslednika pra prednika LUCA. Vendar kljub svoji neobstojnosti pa je sistem bolj odporen in trdožin kot pri višje razvitih organizmih. Pravzaprav je značilna za bakterije. Paradoks je čeprav imamo bakterije za primitivna bitja pa so evolucijsko pred vsemi višje razvitimi bitji, zaradi balasta DNK je mnogo bolj prilagodljiva in trdoživa na vse zunanje ekstreme, na žalost nam ne preostaja drugega kot sožitje z njo.
capcarap
23. 02. 2010 12.09
Ne jih več volit in pika!
larifari1
23. 02. 2010 11.11
rafael.m. ja slovenko leta smo izbrale vse tiste slovenke, ki imamo otroke, jih vzgajamo, doma kaj postorimo, razmišljamo kako bomo z denarjem prišle iz meseca v mesec, ali poleg vseh obveznosti, ki jih imamo dealmo še kariero. Katarinci vsega tega ne dela, ker je spon.zo.ruša - ve se koga Ja Katarinca je tipična predstvnica večine Slovenk, zato smo jo volile - halooooooooo!
M-teorija
23. 02. 2010 11.10
RADO62 23.02.2010, 09:44 Ne moti me ker ima BB na tožilstvu zaposlene svoje druge družinske člane. Preoblem bi bil, če bi do tega prišlo mimi pravil. Tudi če bi slučajno njeni družinski člani naredili kaj narobe ne bi očital, da je BB avtomatsko kriva. Vsak za svoja dejanja odgovarja sam.
M-teorija
23. 02. 2010 11.05
demanti 23.02.2010, 09:38 Da te malo spomnim:"Zato sem se odločil, da takoj izstopim iz te stranke SNS in pristopim k drugi stranki in mojih glasov in mojih družinskih članov on ne dobi več in pika.Za mene stranka SNS ne obstaja več.Adijo Zmago." -Pa me tako samo mimogrede zanima ali si že uresničil obljubo in na komando popeljal svoje družinske člane k bolj primerni stranki. -kar se tiče groženj, da ne boš več govoril z mano in da nima smisla. To si mi že enkrat dejal, pa si se očitno premislil, kar je sicer pohvalno, le dobro bi bilo , da se že enkrat odločiš. Kar se tiče primitivnosti in živalske možgane pa si preberi nekatere prispevke, ko so ti odgovarjali drugi, le manjši del:" -Si odraz uspešnega šolanja pri velikem voditelju. -demanti "Daj povej kdo si želi oblast, če misliš da si to želi JJ se motiš." "hahaha Izjava leta. Ne poznam človeka, ki bi si bolj želel oblasti, kot si to želi JJ." -demanti zakaj omenjaš demokracijo, če jo ne razumeš? -demanti na žalost so zaradi takih, kot si ti vojne in sovraštvo med ljudmi. -DEMANTI, tvoj idol je največji spomenik komunizma... -demanti najbolje da začneš revolucijo.Druge izbire nimaš, kar podaj se v gozd in začni priprave nanjo.Ha ha ha model res znaš pihniti kozla!!! -Imaš pa zelo burno domišljijo, samo kaj, ko potenciala ne veš izkoristiti. Mogoče bi kakšno pravljico napisal? -Demanti, ne bom se spuščal na tvoj kulturni nivo (ki ga ni), povedal bi ti samo, da si zopet (kot vedno) pomešal jabolka in hruške. Psihiater ne predpisuje antibiotikov in antibiotiki niso za zdarvljenje psiho-somatskih bolezni, ampak tega tako ali tako ne boš razumel, ker razumeš samo eno stvar: ŽIVEL TOVARIŠ JANŠA! -DEMANTI ti si obseden z neumnostmi.. -G.demantimislim, da ne premorete dovolj znanja o pravu, da bi se tukaj tako javo prerekali. Zakon je eno, drugo pa je dokazljivost dejanskega stanja. In tudi sovražni govor je kaznivo dejanje!
deloholik
23. 02. 2010 10.47
Rafael, da ne bo kakšne pomote, Raščan iz dela revij jo je izbral za slovenko leta in nihče drug...ampak to je že druga debata....lepo, da imaš svoje mnenje...
rafael.m
23. 02. 2010 10.01
Katarinca, jaz sem s tabo. Le pokončno naprej. Kdo je pa kriv, če je bil njegov oče ali sorodnik partizan ali domobranec? Vsak odgovarja za svoje grehe. Več takih žensk bi potrebovali ( kljub zeleni zavisti), pa bi bilo stanje v Sloveniji drugačno. Ženske so te izbrale za Slovenko leta, že vedo, kaj jim manjka pri svojih partnerčkih.
porka.malorka
23. 02. 2010 09.56
Mislim rad bi našel človeka,ki jih bo po vsem tem še volil
ciaobella
23. 02. 2010 09.53
1plus 1 = 2 Vsakemu, kolikor toliko "brihtnemu" človeku je jasno, da če bi bile zadeve "nesporne", "čiste" in "nedvoumne", bi zadeva bila JAVNA in ZAKLJUČENA. Ker pa je "nesrečni" in "trmasti" Beričević, s svojim tragičnim koncem, ki je posledica "njegove bolezenske ljubezni" do štirinožnih prijateljev, RAZKRIL t.i. "mreženje" oz. "hobotnico", ki sega v sam vrh aktualne Slovenske politike in razkriva vso "bizarnost" in "dekadenco" sedanje družbe, je zadeva postala PROBLEMATIČNA. Že sama panična reakcija Policije, ko so objavili sliko umrlega, je sprožila val dvomov. Zadevo, bi kratkomalo "pometli pod preprogo", govora o "sodomiji in zlorabi" nebi bilo in PRIMER BI BIL ZAKLJUČEN. A nekdo je pokvaril zadevo, slikal in fotografijo objavil. Nekdo, ki od zadeve NIMA NIČ, a mu ni vseeno in želi razjasniti zadeve. In če bi se končalo samo pri "nekem Baričeviću", še nebi bilo problematično. Ko pa so na plano prišle vse "stranke" in "prijatelji" pokojnika, se je val UTEMELJENIH sumnjičen sprožil. Reakcija s strani vpletenih je bila na začetku AROGANTNA, potem pa PANIČNA. In ravno reakcije lovk hobotnice PAHOR, KRESAL (SENICE), POGAČNIK, ZALAR je dvome v poštenost državnega aparata še POGLOBILA. Ta afera je vrgla na plan BEDO, ki se skriva pod bliščem ELITIZMA Slovenske družbe. Ta za aktualno politiko "neljubi dogodek" oz. "tragedija par exellence" je dokončno pokazala, da Slovenija NI moderna, pravna in pravična država, za katero se tako rada prikazuje in promovira v svetu. VESELI pa eno dejstvo. SLOVENCI, SLOVENKE in DRŽAVLJANI SLOVENIJE so "nagradili" takšno delovanje vlade. Zaupanja ni. Javno mnenje je za LDS porazno. NI LEVICE in NI DESNICE...V Sloveniji smo vedno imeli le tiste, KI IMAJO in večino TISTIH, KI NIMAJO. Na podlagi opredeljevanja na "naše" in "vaše", oz. na kateri strani je bil tvoj ali moj dedek, SO NAS RAZDELILI... SKREGAJ IN VLADAJ To je adut, na katerem stoji vsa Slovenska ELTA, ki je nič drugega, kakor skupek ljudi, ki obvladuje 90% vsega bogatstva, ki pa so ga ustvarili tu živeči ljudje in jim je bilo ODTUJENO. POKRADENO. LEVICE oz. ljudi, ki bi zagovarjali PRAVIČNO in SOCIALNO porazdelitev dobrin in dodane vrednosti te družbe, v Slovenskem političnem prostoru NI ! Zakoni iz katerih izhajajo pravice in dolžnosti državljanov pa so DVOPLASTNI. Kako pa si jih tolmačimo in ali nam jih je potrebno upoštevati, pa je stvar "debeline denarnice". In kje je glava hobotnice? Glava je KAPITAL ! In ta obvladuje vse segmente družbe. Ni vaših in ni naših. So samo tisti, ki imajo in velika večina tistih, ki nimajo.
ciaobella
23. 02. 2010 09.47
In ni mi jasno zakaj stalno brišete? Ali nimam pravic deliti mnenja?
RADO62
23. 02. 2010 09.44
M-teorija23.02.2010, 09:39... Ti si utrgan... Pa kdo je Kresalovi kriv, da je v to afero vpleten njen stric in njen partner.... Pa da ne omenjam mame, ki je kradla davkoplačevalske dinarčke tudi tvoje med drugim... A si res tako slep al samo prismojen ??? heh
ciaobella
23. 02. 2010 09.43
in kje praviš Katarina, da si smučala medtem, ko je bil pogreb več kot 20 letnega DOBREGA prijatelja in zdravnika, tvojega partnerja... Miro je šel uro po smrti Baričeviča v Barsos, da ponudi pomoč, če jo potrebujejo (saj ni doktor ampak zdravnik)... Tako DOBER prijatelj je bil pokojnemu, za čigar smrt je poleg tebe in tvojega kolega Zalarja, ter koalicijskih botrov Pahorja in Pogačnika SOODGOVOREN, ker ga niste zaščitili pred njim samim... ampak tak prijatelj pa ni (oz, nista), da vama je en dan več/manj smučanja BOLJ VAŽEN... Vaju pa res nebi imel za prijatelja...ne ne... Moja mama in oče sta me naučila vsaj nečesa...VREDNOT. Mogoče res nismo vsi "sposobni" in "iznajdljivi"...smo pa za razliko od vas ELITA... LJUDJE ! Smo to, kar VI spoštovani nikoli niste bili...oz. ste kot otroci bili...pa se je nekam v neznano vse to izgubilo...