Slovenija

2.500-krat hvala v imenu malih bolnikov!

Bled, 15. 09. 2015 12.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Dobrodelni Proteini.si Utrip se je odvijal v znamenju dobre volje, smeha, lepega sončnega vremena in ob koncu super občtuka, da smo vsi skupaj spet naredili nekaj dobrega, saj smo z vašo pomočjo za pediatrični oddelek Splošne bolnišnice Jesenice zbrali 2.500 evrov.

Že 3. Dobrodelni Proteini.si Utrip smo organizirali na drugi lokaciji, saj smo se družili na Straži Bled. Za dobro glasbeno vzdušje je, kot vedno, poskrbel Klemen Peternel – Peternelly, za vse nasmejane obraze, pa vsak posameznik in v imenu celotne ekipe Proteini.si ter ekipe Splošne bolnišnice Jesenice, se vam želimo še enkrat iskreno zahvaliti, da ste bili z nami in tako pomagali malim bolnikom.

Še posebej veseli smo, da se je Utripa udeležilo tudi veliko število otrok, ki jih starši že zdaj vzgajate v športno dobrodelnem duhu. Vsi otroci so dokazali, da so pravi mali športniki, saj so z vztrajnostjo pretekli prav do vrha Straže.

Za otroki ste štartali še odrasli, ženske in moški skupaj, ter uspešno osvojili vrh Straže Bled, kjer ste bili nagrajeni s čarobnim razgledom na blejsko jezero in grad.

Proteini - 10
Proteini - 10 FOTO: Proteini

Z nami tudi Špela Grošelj, Denis Chorchyp, Matjaž Lesjak in Rene Šantič

Dobrodelnega Proteini.si Utripa so se seveda udeležili tudi naši ambasadorji Špela Grošelj, Denis Chorchyp, Rene Šantič, Miha Zupan in Rok The Preacher, ki je bil tokrat dobre volje in ga nič ni razjezilo, pa mister Slovenije Matjaž Lesjak.

Denis je povedal, da se v družbi otrok vedno počuti odlično, zato je na Stražo tekel z njimi in potem še z ekipo odraslih: “Če skupaj z otroki naredimo nekaj dobrega za male bolnike, je občutek seveda še lepši. Vesel sem, da otroke vzgajamo v športno dobrodelnem duhu in jih učimo, da je treba pomagati soljudem. Tega je v današnjih dneh premalo.”

Vabilom na dobrodelne dogodke se rada odzove tudi Špela Grošelj: “Ko gre za dobrodelnost, sem rade volje zraven. Vesela sem, da smo pomagali Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice, se ob tem zabavali in poskrbeli za našo športno aktivnost. Upam, da nas bo naslednje leto se več in da bo Utrip (p)ostal tradicionalna prireditev.”

Vsem iskrena hvala še enkrat, v imenu otrok, s svojo deležbo ste prispevali delček za lepši jutri malih bolnikov.

Strokovna direktorica jeseniške bolnišnice Karmen Janša se je v imenu celotne ekipe zahvalila vsem: "Dobrodelnega Proteini.si Utripa z geslom “Za lepši jutri malih bolnikov” smo se udeležili tudi predstavniki Splošne bolnišnice Jesenice in se še z večjim žarom, kot ostali udeleženci, podali navzgor po smučišču, kajti denar pridobljen s štartninami je bil namenjen našemu pediatričnemu oddelku. Na koncu smo prejeli ček za 2.500 evrov. Prispevka smo bili zelo veseli, posebno glede na slabe finančne razmere v zdravstvu. Namenili ga bomo za obnovo iztrošene opreme namenjene za obravnavo naših najmlajših bolnikov. Naj se še enkrat zahvalim organizatorju Proteini.si, ker se je odločil denar nameniti pediatričnemu oddelku splošne bolnišnice Jesenice."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.