Slovenija
Oglas

10 razlogov, zakaj morate to nujno uporabljati

Ljubljana, 10. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Brez redne uporabe tega izdelka za telo bo vaša koža hitreje vidno postarana, saj ji z leti primanjkuje optimalne vlage in ostalih hranilnih snovi, ki so izjemno pomembne za čudovito mehko in prožno kožo.

Ta vitamin bo vašo kožo napojil s svežino in lepoto

Že kar nekaj časa nazaj so strokovnjaki na področju zdravja kože dokazali, kako močno pomemben je vitamin E za upočasnitev staranja, zmanjševane brazgotin in nego suhe kože. Če se soočate s pigmentnimi madeži, bo losjon z vitaminom E po redni uporabi posvetil madeže in jih po določenem času lahko popolnoma odstranil. Ker deluje kot močan antioksidant bo vaša koža v trenutku nahranjena in zaščitena. Še posebej se priporoča losjon z vitaminom E v poletnih mesecih, saj nevtralizira proste radikale in s tem hitreje regenerira opečeno in poškodovano kožo. Dokazano pa je, da pomaga tudi pri strijah in kirurških posegih. 

LF

Imate brazgotine? 

Če se soočate z brazgotinami, razdraženo kožo in staranjem kože, bo mandljevo olje v teh dveh odlično dišečih losjonih Lux-Factor poskrbelo za optimalno nego, saj z vsakim nanosom 100 % nahrani suho kožo in zapira vlago v globljih plasteh kože. Mandljevo olje je prav tako najbolj primerne za vse tiste, ki se soočate z atopijskim dermatitisom, saj efektivno olajša srbenje in luščenje kože.

Mandljevo olje obnavlja kožo in izboljšuje njeno kakovost

Mandljevo olje v obeh losjonih je sestavina, ki ima ogromno pomembnih lastnosti, ki odlično vplivajo na izgled vaše kože. Med drugim vsebuje tudi vitamine A, B, E in F, kalij, kalcij in magnezij. Zaradi teh bogatih sestavin lahko losjon, ki vsebuje mandljevo olje takoj izboljša stanje občutljive in suhe kože. Dodatni plus pa je tudi, da učinkovito pomaga preprečiti nastanek novega celulita in blaži akne. 

LF

Razvajajte svojo kožo in takoj se boste počutili boljše in samozavestnejše

Ko se gre za nego kože, si želimo le najboljše. Uporaba losjona za telo ima številne koristi, ki jih morda niti ne opazite na prvi pogled, vendar so pomembne za ohranjanje zdrave in lepe kože. Iskanje popolnega losjona za telo lahko predstavlja pravo malo nočno moro, saj je na trgu ogromno izdelkov, ki se med seboj razlikujejo po sestavi, vonju in učinkovitosti. Tokrat vam predstavljamo 2 lojsona s termo mineralno vodo, ki sta do sedaj očarala in prepričala čisto vsako žensko. 

LF

10 razlogov, zakaj bi morali losjon za telo vključiti v svojo vsakodnevno nego kože

1. Vlaženje kože: Losjon za telo pomaga ohranjati kožo vlažno in mehko.

2. Preprečevanje suhe kože: Uporaba losjona preprečuje nastanek suhe in razpokane kože, ki je lahko boleča in neprijetna.

3. Zaščita kože: Losjon lahko deluje kot zaščitni sloj na koži, ki ščiti pred izgubo vlage in zunanjimi vplivi.

4. Pomoč pri obnavljanju kože: Losjon vsebuje sestavine, ki pomagajo obnoviti kožo, kot so hialuronska kislina, vitamini in izvlečki rastlin.

5. Zmanjšanje starostnih peg: Redna uporaba lahko pomaga zmanjšati videz starostnih peg in drugih pigmentnih madežev.

6. Pomoč pri celjenju poškodb: Losjon lahko pomaga pri celjenju manjših poškodb, kot so praske, brazgotine in opekline.

7. Izboljšanje teksture kože: Redna uporaba lahko izboljša teksturo kože in ji povrne sijaj.

8. Zmanjšanje vnetij: Nekateri losjoni vsebujejo sestavine, ki lahko pomagajo zmanjšati vnetje kože, kot so izvlečki kamilice in aloje vere.

9. Povečanje samozavesti: Negovana in mehka koža lahko poveča vašo samozavest in dobro počutje.

10. Sprostitev in razvajanje: Uporaba losjona je tudi sprostilna in lahko vam pričara pravo kraljevsko razvajanje, saj si s tem privoščite čas zase in za nego svojega telesa.

LF

Zakaj sta ta dva losjona stalna spremljevalca pri negi kože vseh žensk? 

Oba losjona sta brez parabenov, sulfatov in drugih škodljivih snovi, zato se uporabnice z njimi počutijo resnično dobro. Ne samo, da negujejo vašo kožo, ampak tudi poskrbijo za vaše dobro počutje. Uporaba teh dveh losjonov je postala redni del vsakodnevne rutine naših uporabnic in ne morejo si več predstavljati, da bi ju zamenjale za kateri koli drug izdelek.

Omamno sadni vonj ali neverjetna svežina? 

Povrnite si zdrav in svež videz ter se poslovite od suhe in puste kože z izredno dodelanim losjonom Lux-Factor z vonjem svežine ali sadnih okusov. Če še vedno ne veste, kateri vonj bi izbrali, vam predlagamo, da preizkusite kar oba, saj sta trenutno na voljo po zares ugodni promocijski ceni. Naročite ju lahko na spletni strani: www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07.


Naročnik oglasa je Combokin.