Slovenija
Oglas

1. maj v Termah Olimia in Termah Tuhelj

Podčetrtek, 13. 04. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V primeru dežja vas od zore do mraka čaka zabava na bazenih, če pa nas bodo letos vseeno razvajali sončni, spomladanski dnevi, lahko kakovostno preživite čas s svojo družino ob številnih delavnicah ali z oddihom v naravi ter raziskovanjem kulturno-turistične bogate okolice obeh destinacij.

Orhidelia - 2
Orhidelia - 2 FOTO: Žiga Intihar

All inclusive light paket je postal priljubljen paket za vse praznike. Ne samo, da lahko neomejeno uživate v izbranih storitvah, paket nudi tudi brezplačno bivanjedveh otrok. Animacijska ekipa pripravlja pravo dogodivščino s pridihom umetnosti. Otroci se bodo lahko naučili, kako dobri in zabavni so savna programi že od malih nog, poskusili bodo lahko različne umetniške delavnice, kjer bodo lahko vsak dan nekaj drugega - modni ustvarjalci, veliki likovni umetniki, oblikovalci nakita, mali kiparji, najboljši plesalci, ali pa se bodo preizkusili v poslikavi obraza in otroški vodni aerobiki. Seveda ne smemo pozabiti otroške večerne animacije, ki jih bo tako zabavala, da bodo kasneje v postelji zaspali v trenutku. Mini disko, glasbeni kviz, pižama party in filmski večer, so samo nekatere od večernih aktivnosti, ki bodo vašim otrokom omogočile, da bodo v celoti okusili dan poln vznemirjenja.

Orhidelia - 8
Orhidelia - 8 FOTO: Žiga Intihar
Orhidelia - 3
Orhidelia - 3 FOTO: Žiga Intihar

Nadvse zanimive praznične pakete pa imajo tudi v sosednjih Termah Olimia, kjer se boste čez dan z ekipo animatorjev zabavali na bazenih, čez dan pa uživali v številnih delavnicah in v raziskovanju lepote Obsotelja in Kozjanskega. Številne kolesarske in pešpoti vabijo, da obiščete slikovito, v spomladansko mavrico odeto okolico, polno turističnih in kulturnih znamenitosti. Za otroke ostajajo so glavna atrakcija jelenčki na Jelenovem Grebenu ter ogled Koče pri čarovnici in seveda hišica polna slatkih pregreh v Čokoladnici Syncerus.

Orhidelia - 6
Orhidelia - 6 FOTO: Žiga Intihar

Če se še vedno niste odločili, ne odlašajte več! Rezervirajte svoje počitnice še danes! Terme Olimia & Terme Tuhelj - vedno prava izbira za nepozabne družinske počitnice!

Naročnik oglasa je Terme Tuhelj.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1