Moskisvet.com
Marija Šarapova v bikiniju

Novice

Kaj je narobe?

N.J.
28. 08. 2012 13.53
5

"Nisem noseča in ne bova se poročila," je za medije izjavila ena najboljših igralk tenisa na svetu Marija Šarapova, ki je zaročena z našo košarkarsko legendo Sašom Vujačičem. Kaj se je zgodilo?

Marija Šarapova v bikiniju
Marija Šarapova v bikiniju FOTO:
Marija Šarapova je po zmagi na turnirju US Open izkoristila priložnost in se nekoliko razgovorila o zasebnem življenju.

Po osvojeni srebrni olimpijski medalji v Londonu je sibirska igralka tenisa morala izpustiti pripravljalna turnirja v Montrealu in Cincinnatiju zaradi virusne okužbe. Njena odsotnost je takrat sprožila govorice o morebitni nosečnosti, temu pa so se kmalu pridružile še govorice o njeni poroki novembra v Istanbulu z našim košarkarskim asom Sašom Vujačičem, s katerim sta že več let v zvezi in zaročena.

Kot pravi Marija, nič od tega ne drži. "Bila sem v Montrealu, večer pred tekmo pa sem se zbudila z močnimi bolečinami v želodcu, ki so trajale nekaj dni. Počutila sem se zelo slabo," je povedala po zmagi nad madžarsko tekmico Melindo Czink na US Opnu. "Ja, res sem opravila nekaj testov, kot so krvne preiskave in ultrazvok, a so mi zdravniki povedali le, da moram počivati. Zato sem odšla domov in odpovedala še udeležbo na turnirju v Cincinnatiju. Sedaj se počutim dobro." Je pa dodala, da je ostra bolečina presenetila tudi njo. "Bilo je zelo čudno, vendar so zdravniki rekli, da je z mano vse v redu in da nisem noseča," je še dodala.

In kaj Šarapova pravi glede poroke? "Ne, preprosto zavračam govorice o poroki, ker ni res, da se bova poročila novembra v Istanbulu. Za letošnje leto sploh nimava v načrtu poroke in preseneča me, da vsi mislijo tako."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400