Moskisvet.com
Rebel Wilson

Novice

Član kraljeve družine jo je povabil na orgijo, droge so delili na pladnjih

E.R.
27. 04. 2024 02.00
0

Rebel Wilson je razkrila zelo zanimivo izkušnjo, ki jo je doživela z enim od naslednikov v vrsti za britanski prestol.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Avstralska igralka Rebel Wilson (44) je pred kratkim izdala svojo avtobiografsko knjigo z naslovom 'Rebel Rising', v kateri je razkrila šokantne podrobnosti iz svojega življenja. Pripovedovala je o tem, kako jo je član britanske kraljeve družine vabil na orgije in uživanje mamil, poroča Page Six. Za koga točno gre, ni razkrila, je pa omenila, da je '15. ali 20. v vrsti za britanski prestol'.

Knjiga avtorice Rebel Wilson
Knjiga avtorice Rebel Wilson FOTO: Profimedia

Kot navaja, je povabilo prejela leta 2014, šlo pa je za zabavo v južni Kaliforniji. Član kraljeve družine ji je rekel, da išče več deklet za zabavo na temo srednjega veka. Zabavo so organizirali v hiši milijarderja blizu Los Angelesa. "Kakšna odlična priložnost, da si najdem fanta, sem si mislila," je zapisala Rebel.

Delavka iz bordela razkrila, zakaj moški varajo ženske
Preberi še
Delavka iz bordela razkrila, zakaj moški varajo ženske

Opisala je tudi, kakšna je bila zabava. Napisala je, da so bili tam akrobati, moški, ki se borijo na konjih, in bazen, poln žensk, oblečenih v sirene. Trdi tudi, da je videla člana kraljeve družine v trenutku, ko sta na pladnjih delila mamila.

Gledam britanskega kralja, ki se zvija naokoli, medtem ko nosim dekolte, ki je poudaril moje prsi. So moja najboljša fizična lastnost, je zapisala. Povedala je tudi, da so začeli nositi pladnje z mamilom MDMA. Nato jih je vprašala, čemu je to namenjeno, na kar ji je odgovoril: ''Oh, to je za orgije ... Orgije se običajno začnejo ob tej uri.''

Ima največjo 'batino' v državi, ta mu povzroča ogromno preglavic
Preberi še
Ima največjo 'batino' v državi, ta mu povzroča ogromno preglavic

Odgovor jo je šokiral, nato pa je ugotovila, zakaj potrebujejo več deklet. Rebel Wilson je nato pobegnila z zabave in ni bila priča orgiji, ki je sledila.

Rebel Wilson
Rebel Wilson FOTO: Profimedia

Več o aktualnem dogajanju v kraljevih družinah si lahko kadarkoli preberete tudi na portalu Zadovoljna.si pod rubriko Kraljevo!

Vabljeni tudi na VOYO, kjer si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugimi so vam na voljo denimo:  Angleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni porokiPrinc Harry: Intervju in Thomas Markle: Moja zgodba.

Iščete dober film? Serijo? Imamo rešitev za vas
Preberi še
Iščete dober film? Serijo? Imamo rešitev za vas

 Na VOYO pa vam je kadarkoli za ogled na voljo tudi prav poseben dokumentarec, v katerem se sprašujejo, ali je droga lahko tudi zdravilo. Zagovorniki in nasprotniki kanabisa se najbrž ne bodo strinjali nikoli, prav tako bodo najbrž imeli vsak po svoje prav. Gre za pripravke iz rastline konoplje, katere zdravilne učinke poznamo že tisočletja. V dokumentarnem filmu Kanabis: Čudežno zdravilo ali nevarna droga? (Horizon Cannabis: Miracle Medicine or Dangerous Drug) želi zdravnik Javid Abdelmoneim ugotoviti, ali kanabis bolnikom pomaga ali škoduje. Javid se bo sestal z bolniki, ki uporabljajo kanabis pri svojem zdravljenju, obiskal kmetijo z medicinsko konopljo na Danskem ter spoznal znanstvenike, ki preučujejo učinkovitost konoplje pri zdravljenju bolečin.

Ali je to kraj, kjer so pokadili prvo marihuano?
Preberi še
Ali je to kraj, kjer so pokadili prvo marihuano?

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: pagesix.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382