Golf

Olazabal vabili podelil Poulterju in Colsaertsu

London, 27. 08. 2012 13.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan evropske ekipe Ryderjevega pokala Jose Maria Olazabal je posebni povabili v ekipo podelil Ianu Poulterju in Belgijcu Nicolas Colsaerts. Potem, ko je minuli konec tedna imenoval še četrtega pomočnika je sedaj dopolnil še ekipo.

Nicolas Colsaerts
Nicolas Colsaerts FOTO: Reuters

Evropsko ekipo na Ryderjevem pokalu v Chicagu bodo zastopali Rory McIlroy, Justin Rose, Graeme McDowell, Paul Lawrie, Francesco Molinari, Luke Donald, Lee Westwood, Sergio Garcia, Peter Hanson, Martin Kaymer, Ian Poulter, Nicolas Colsaerts. To je sestava, ki jo je določil kapetan evropske ekipe Jose Maria Olazabal, ki je na novinarski konferenci razkril še imeni povabljencev. To sta postala 36-letni Anglež Poulter in 29-letni Belgijec Colsaerts.

"Prav vsi, ki ste prispeli na novinarsko konferenco ste vedeli, da bo Ian v ekipi. Ima izjemen rekord v Ryderjevem pokalu in ta hip igra zelo dobro,“ je odločitev zakaj podeliti vabilo Poulterju komentiral Olazabal, nato pa se je dotaknil še podelitve drugega posebnega povabila: "Nicolas bo edini novinec v ekipi. Letos je zmagal na World Match Play Championship v Španiji.

Pomočniki Španca na dvoboju z ekipo ZDA bodo Darren Clarke, Paul McGinley, Thomas Björn in Miguel Angel Jimenez.

SORODNI ČLANKI