Golf

OGLAS: Mesec oblikovanja

Ljubljana, 10. 11. 2008 07.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V okviru letošnjega meseca oblikovanja je tudi praznični dan – Praznik idej, ki bo v sredo, 12. novembra.

Salon notranje opreme artidea, ki nas že več kot 12 let razvaja in lepša naše prostore, v sredo 12.11. zvečer vabi na ogled prenovljenega salona na Celovški 32 v Ljubljani. 

Artidea
Artidea FOTO:

Ker bo jesen poleg najlepših barv prinesla tudi nekaj megle in zima svoje temnejše dni, so se pri artidea  skupaj z italijansko blagovno znamko LEMA odločili za osvežitev svojih prostorov in tako vnesti predčasno pomlad v svoj salon in posledično v naše domove, vrtove, balkone, kotičke, pisarne...

Te dni že lahko opazimo izložbe salona na Celovški v prazničnih zavesah, za katerimi se odvija preoblačenje obeh nadstropij salona.

Kot vedno, artidea sledi najnovejšim oblikovalskim in modnim smernicam. Še več: skupaj z najuglednejšimi imeni oblikovanja opreme določa trende na  področju barv, elementov ter vrhunske kvalitete notranje opreme. Ustvarja zgodbe prostorov, ki se vtisnejo v spomin gostom in nudijo udobje domačnosti, ki traja.


Artidea
Artidea FOTO:

Zamisliti si nov ambient, kjer vsak del opreme posamezno predstavlja svoj oblikovalski dosežek, dodaja popolnost in namen prostoru, morda celo zbuja pozornost, a hkrati ohraniti načelo "manj je več", ni vedno lahka naloga. V artidea bi zeleli pokazati veliko novega, lepega, zanimivega, izbrati pa je potrebno med nekaj izvrstnimi kosi pohištva, jih harmonično povezati v prostor in ustvariti celoto.

Imena vrhunskih in najkvalitetnejših proizvajalcev notranje opreme  (Moroso, LEMA, BRAVO, ARKETIPO....) ter njihovi oblikovalci (STUDIO KAIROS) in arhitekti, se nam bodo ta novemberski večer pridružili in skupaj z nami pozdravili prenovljen salon.

Artidea
Artidea FOTO:


To bo pravtako večer svežih spominov na otvoritev hotela Kempinski Palace Portorož, v katerem je svoj pečat pustila tudi strokovna skupina artidea salona , ki je poskrbela za opremo sobnega in vrtnega dela hotela.

Poznavalci, prijatelji, znanci in vsi, ki že poznate ali boste šele spoznali salon notranje opreme artidea, boste opazili spremembo, svežino in dobrodošlo drugačnost novo preurejenega prostora.

Pridite, morda se vam porodi kakšna nova ideja za vaš prostor.

Voščimo vsem vesel praznik idej in kmalu se srečamo!

www.artidea.si

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja