Zadovoljna.si
Nuša Lesar

Novice

Nuša Lesar razkrila resnico o Nini Osenar

Zadovoljna.si
20. 10. 2023 12.15
0

Vedno iskrena in odkrita voditeljica naše televizije Nuša Lesar, ki trenutno uživa v porodniškem dopustu, je nedavno na svojem profilu na Instagramu presenetila z odzivom na ne dolgo nazaj izdano knjigo Nine Osenar Kontrec.

V svoji zgodbi na Instagramu je Nuša Lesar delila svoje pričakovanje ob naročilu knjige Nine Osenar Kontrec, ki je po večletni odsotnosti z veliko močjo in odločnostjo napisala svojo zgodbo. 

"Naročila sem knjigo Nine Osenar Kontrec. Nisem je še dobila, jo težko pričakujem," je dejala Nuša, nato pa z nasmeškom na obrazu nadaljevala: "Seveda sem zelo optimistična, ker mislim, da jo bom imela čas brati. Verjetno bom teh štiristo strani, ali kolikor jih je, prebrala enkrat do poletja." Ob tem je seveda namigovala na pomanjkanje časa, s partnerjem sta se namreč v začetku poletja razveselila prvega otroka.

Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari
Preberi še
Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari

Nuša Lesar pa ni bila navdušena le nad prihajajočo knjigo, temveč je v svoji zgodbi delila tudi občudovanje do Nine Osenar Kontrec kot televizijske voditeljice

Spomnila se je obdobja, ko je imela sama priložnost sodelovati pri testiranju za vodenje resničnostnega šova Big Brother. "Pred tem ga je vodila Nina Osenar in jaz si preprosto nisem znala predstavljati, da bi to vodil kdo drug, kaj šele jaz," je povedala.

To je moški, ki je Nini Osenar rešil življenje
Preberi še
To je moški, ki je Nini Osenar rešil življenje

Kljub njenemu prizadevanju se je na koncu izkazalo, da ni tip osebe za vodenje takega formata oddaje. "Za moje pojme je Nina ena izmed redkih, ki je znala voditi Big Brother tako, da smo ga gledali, ne samo zaradi šova kot takega, ampak tudi zaradi nje," pa je še enkrat pohvalila nekdanjo voditeljico nekoč najbolj priljubljenega šova pri nas. 

Nuša Lesar že več let vodi informativno oddajo Svet na Kanalu A, zdaj pa je na porodniškem dopustu.
Nuša Lesar že več let vodi informativno oddajo Svet na Kanalu A, zdaj pa je na porodniškem dopustu.FOTO: POP TV

Nuša pa ne spoštuje Nine Osenar Kontrec zgolj kot voditeljico, občuduje namreč tudi njeno življenjsko pot, zaveda se namreč, da je moralo biti za Nino zelo težko zbrati pogum, da se vrne nazaj in z javnostjo deli svojo zgodbo. 

"Jaz verjamem, da ni lahko govoriti o verjetno najnižji točki v življenju s širno javnostjo, še posebej, če se to dogaja v tako ranljivem obdobju, kot je zgodnje otrokovo življenje. In če so ljudje pripravljeni deliti svoje izkušnje z nami, nam to lahko zelo pomaga," je dejala Lesarjeva.

Kljub temu, da se Nina Osenar Kontrec in Nuša Lesar osebno ne poznata, znana slovenska voditeljica poudarja, da je Nina lahko navdih za vse nas.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nino Osenar Konctrec je pred kratim izdala knjigo, gostovala pa je tudi v Popkastu.
Nino Osenar Konctrec je pred kratim izdala knjigo, gostovala pa je tudi v Popkastu.FOTO: Luka Kotnik
Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?
Preberi še
Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399