Moskisvet.com
Luka Dončić

Športi z žogo

Noro, kaj o Dončiču pišejo ameriški mediji!

N.J.
15. 09. 2017 11.37
8

Ob vsem dogajanju na evropskem prvenstvu v košarki, po celem svetu odmeva predvsem eno ime: Luka Dončič. Tudi ameriški mediji so se razpisali o njem in – nič presenetljivega – ko beseda teče o njem, so v uporabi sami superlativi.

Slovenija - Francija - 2
Slovenija - Francija - 2 FOTO: AP

»18-letni Slovenec bo najboljši igralec Eurobasketa 2017,« so zapisali pri sbnation.com. »Skupaj z Dragičem sta zablestela na parketu.« Dodali so, da pri njegovi starosti drugi igrajo v srednješolskih ligah, medtem ko on kaže vrhunsko igro na največjem prvenstvu v Evropi. »Kombinacija njegove velikosti, spretnosti in igre pri teh rosnih letih so razlogi, zakaj bi bil lahko prva izbira na NBA draftih,« so še zapisali.

»Nihče, tudi Michael Porter Jr. in Marvin Bagley III ne, se ne more kosati z Dončićem, če bi moral igrati 40 minut na tekmah po Fibinih pravilih. 27 točk in 9 skokov proti Latviji ... na naboru leta 2018 bi bil prva izbira,« pa pišejo pri Bleacher report.

Kaj še o naših košarkarjih pišejo tuji mediji, najdete TUKAJ!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394