Moskisvet.com
Candice Swanepoel

Novice

Njena je čvrsta kot jeklo!

U.S.
19. 03. 2013 08.21
2

Južnoafriška manekenka Candice Swanepoel je na spletu objavila fotografijo svoje čvrste zadnjice, ki jo pridno krepi in utrjuje z vsakodnevno vadbo v fitnes centru. In prav posebne vadbe za zadnjico ter odrekanje nezdravi prehrani so recept, ki vas pripelje do teh zavidljivih rezultatov, trdi lepotička.

Znano je, da morajo manekenke, ki želijo zastopati spodnje perilo in kopalke priznane ameriške blagovne znamke, biti videti brezhibno. Veliko odrekanja in potenja v telovadnici je potrebnega, da se lahko pohvalijo z izklesano postavo, ki jim jo zavidajo mnogi.

Zanjo trdo gara

Izjema ni niti južnoafriška manekenka Candice Swanepoel, ki je pred dnevi na Instagramu pokazala, kako zelo čvrsta je njena zadnjica. "Čvrsta je kot jeklo," je ponosno zapisala 24-letna lepotica ob fotografiji svoje zadnjice.

Vsakodnevno se poti v fitnes centru, kjer večino vaj opravi za bolj čvrsto zadnjico.
Vsakodnevno se poti v fitnes centru, kjer večino vaj opravi za bolj čvrsto zadnjico. FOTO: Twitter

Lepotička vsakodnevno dobesedno "gara" pod nadzorom osebnega trenerja, da je njeno telo videti tako brezhibno. Največ pozornosti med vadbo posveča prav zadnjici, na katero je nadvse ponosna. "Čvrsta zadnjica je zame še kako pomembna, zato izvajam posebne vaje prav za njeno pravilno oblikovanje. Če kakšno vadbo zaradi obveznosti izpustim, potem že na naslednji nadoknadim zamujeno in se izklesani zadnjici še dodatno posvetim," je priznala medijem Candice.

Hrani se ne odpoveduje

Poleg treningov v fitnesu lepotička obiskuje še jogo in trenira boks. "Joga je eden od mojih najljubših načinov vadbe. Zdaj jo vse pogosteje izvajam. Lepo se je posvetiti svojemu telesu in umu," je priznala angelska manekenka, ki za razliko od nekaterih drugi manekenk ne prisega na strogo dieto. "Moram veliko jesti, ker je moj metabolizem dobesedno ponorel, čeprav ne vem, kako dolgo bo to še trajalo," je dodala lepotica.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400