Moskisvet.com
Nick Jonas

Novice

Znani pevec se je zbudil brez glasu

M.S
10. 05. 2024 05.00
0

Ameriški glasbenik Nick Jonas, znan iz zasedbe The Jonas Brothers, je svoje oboževalce presenetil s preklicem poletne turneje. Zvezdnik je na Instagramu objavil videoposnetek, kjer je razkril, da je popolnoma izgubil glas zaradi gripe.

Ameriški glasbenik Nick Jonas je svoje oboževalce presenetil z videoposnetkom na svojem Instagramovem računu, v katerem je razkril, da je zelo zbolel. 31-letni Nick je v videoposnetku dejal, da se je zbudil z zelo slabim občutkom, nato pa je nekaj dni pozuneje popolnoma izgubil glas. Zvezdnik je opisal, kako je ležal v postelji s hudim kašljem, vročino in telesnimi bolečinami.

Nick Jonas
Nick Jonas FOTO: Profimedia

Po obisku zdravnika se je odločil, da bo celotno nadaljnjo poletno turnejo prestavil na konec poletja. "Zelo mi je žal, sovražim dejstvo, da sem vas vse tako razočaral, vendar se moram res potruditi, da premagam to bolezen," je dejal Nick. V zapisu pod objavo je pojasnil, da ima hudo gripo. V nadaljevanju se je zahvalil vsem oboževalcem, ki ga podpirajo, in dejal, da mu je odpoved koncertov zlomila srce.

Priyanka Chopra v Cannesu
Priyanka Chopra v Cannesu FOTO: Profimedia

Vsi oboževalci Nicka Jonasa ga ne zamudite ga v soboto, 11. maja, ob 20. uri v akcijskem filmu Jumanji: Naslednja stopnja na KINO. Kar nekaj časa je minilo, odkar so Spencer, Fridge, Bethany in Martha zaigrali davno pozabljeno igro. Ko se junaki vnovič spustijo v "Jumanji", da bi rešili prijatelja, odkrijejo, da nič ni tako, kot so pričakovali. Pravila so se spremenila, kot se je tudi sama ekipa, ki se je znova znašla v njej. Avatarji so drugačni, vpleteni so novi liki, igra pa je še težja in veliko nevarnejša kot prej. Igralci bodo morali pogumno prehoditi neznane in neraziskane predele, od neizprosnih puščav do zasneženih gora, da bi premagali najnevarnejšo igro na svetu.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Hola!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400