Moskisvet.com
Claudia Jordan s prijateljico - 9

Erotika

Nagajiva manekenka prijateljici slekla nedrček

U.S.
09. 04. 2013 08.20
4

Zvezdnica televizijskega šova Deal or no Deal, manekenka Claudia Jordan si je med nedavnimi počitnicami v Miamiju s prijateljico Aisho Thalio privoščila sproščen oddih na plaži. Medtem ko sta se dekleti zabavali, se je Aishi po nesreči razvezal modrček, ki ga je Claudia hitro zgrabila in poskrbela, da je prijateljica ostala zgoraj brez.

Claudia Jordan s prijateljico - 9
Claudia Jordan s prijateljico - 9 FOTO: X17 Agency

'Igranje' na plaži, ki sta si ga privoščili lepotički Claudia Jordan in Aisha Thalia jezabavalo prav vse prisotne na plaži, z veseljem pa so ju opazovali tudi fotografi, ki so bili nad posnetki, ki so jih uspeli narediti, naravnost navdušeni. Dejstvo je, da lepotički tudi brez omenjenega škandala ne bi ostali neopaženi, saj s svojim lepo zagorelim in izklesanim telesom vzbujata pozornost, kjerkoli se pojavita. "Moja skrivnost se skriva v 30-minutnem teku. Moram vaditi prav vsak dan. Vsa ta 'navlaka' ne bo izginila kar sama od sebe," je bila kritična zvezdnica, ki kot vse kaže še ni povsem zadovoljna s svojim videzom.

Slekla prijateljico in se zabavala

Claudia pa je zdaj s tem, ko je prijateljici izmaknila razvezan nedrček, poskrbela za dodatno vročo zgodbo, ki danes polni vse svetovne medije. Čeprav se je Aisha, ki je svoje prsi bolj ali manj uspešno zakrivala z dlanmi, sprva počutila precej nelagodno, je nastalo situacijo hitro sprejela kot šalo in pustila, da se prijateljica ob tem še naprej zabava.

Ima nove načrte

Čeprav je Claudia Trumpov resničnostni šov Pripravnik pred časom zapustila precej dramatično, 39-letna lepotička že kuje nove načrte. Prepričana je, da ji bo izkušnja, ki si jo je nabrala pri Trumpu, prišla še kako prav. »Hvaležna sem za priložnost, ki sem jo dobila. To je bil pravi blagoslov, ki ga zelo cenim. Zdaj pa se že pogajam za novo vlogo. Ne morem še točno razkriti, za kaj gre. Povem lahko samo to, da gre za odličen šov in da že komaj čakam, da začnemo. Nadaljujem pa tudi s svojim delom na radiu, kjer pripravljam posebno oddajo o potovanjih," je razkrila za Hollywood Reporter.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382