Moskisvet.com
Na maturantskem plesu prikazali amaterski 'pornič'

Novice

Na maturantskem plesu prikazali amaterski 'pornič' dijaka

M.J.
31. 05. 2012 15.48
19

Družinski člani in prijatelji maturantov so bili šokirani, potem ko so slavje na maturantskem plesu prekinili posnetki neprimerne vsebine.

Na srednji šoli v danskem mestu Hellerup se je med slovesnostjo ob zaključku leta zbralo približno 450 gostov, ki so jim dijaki med drugim prikazali tudi videoposnetke, ki prikazujejo njihovo življenje na srednji šoli. Na zabavi so si tako lahko prijatelji in družinski člani ogledali, kako so učenci preživeli zadnja štiri leta, verjetno pa niti v najhujših sanjah niso mogli predvideti, kaj bodo videli. V določenem trenutku se je namreč prikazal amaterski pornoposnetek enega izmed učencev. Posnetke druženja, predavanja, športnih dogodkov in zabave je prekinil amaterski posnetek učenca, na katerem občuje z neznano žensko, poroča The Copenhagen post. Vsi navzoči so bili šokirani, posnetek pa so takoj prenehali predvajati.
Vodstvo šole je priznalo, da so bili za montiranje videoposnetka odgovorni maturantje, saj so izrazili željo, da predstavijo svoje delo in življenje na srednji šoli. Toda nekdo se je očitno odločil pripraviti poslednjo in obenem neslano šalo pred vstopom na fakulteto. ''Ne bomo uporabili pravnih sredstev, ker je bila vse skupaj le šala, vendar bo učenec kljub temu kaznovan v okviru šolskih disciplinskih ukrepov,'' je dejal ravnatelj Jorgen Rasmussen.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394