Moskisvet.com
'Moj pornič bi bil številka 1!' - 2

Novice

'Moj pornič bi bil številka 1!'

M.J.
01. 06. 2012 15.16
8

Srbska pevka je v medijih zanikala, da naj bi pevki Severini napovedala 'vojno' z izjavo o tem, da ima večje število sledilcev, ki sledijo njenim družbenim omrežjem.

Dara ve, kako pritegniti pozornost.
Dara ve, kako pritegniti pozornost. FOTO: osebni arhiv

''Avtorji mojih in njenih pesmi so isti. In ko so me vprašali, katera je boljša, sem odgovorila, da ne tekmujem, toda, če me že vprašajo, bom potrdila, da imam večje število klikov od Severine na YouTubu. Ničesar se nisem zlagala, ker to je resnica. Ona je edina estradnica, ki je zapeljiva in lepa, ženska s stilom, sladka je. Njo in Ceco obožujem. Moj spot je bolj gledan kot njen, toda ne od tistega porno posnetka,'' je dejala Dara Bubamara za časopis Express. ''Toda tudi na eksplicitnem posnetku je Severina sladka. To ji vsekakor ni škodilo v karieri, še več, postala je popularnejša. Jaz se med seksom ne snemam.'' Dara je še dodala, da tudi če bi se že pojavil kakšen posnetek, v njem zagotovo ne bi bila ona, temveč kdo, ki ji je podoben. Obenem pa je tudi zatrdila, da če bi že imela svoj 'pornič', da bi bil ta garantirano številka ena.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382