Moskisvet.com
Mi v snegu, nekateri pa na plaži v kopalkah … Victoriin angelček Miranda Kerr je svoje oboževalce na Twitterju razveselila z novo fotografijo, ki je bila posneta na plaži. Manekenka je pokazala zapeljivo in greha vredno telo.

Novice

Mirando Kerr ujeli zgoraj brez

J.V.
24. 05. 2013 15.51
15

Avstralska manekenka Miranda Kerr je med svojim zadnjim fotografiranjem, ki se je odvijalo na plaži v Miamiju, pozirala toples in paparacem pripravila pravo predstavo. Ti so seveda priložnost zgrabili z obema rokama in hitro ovekovečili njeno bolj skromno oprsje, medtem ko se je svetovno znana lepotica ves čas hihitala in med poziranjem vidno zabavala. Mirande pozornost mimoidočih in paparacev ni prav nič motila, prav nasprotno, v njej je nadvse uživala!

Manekenke, kot je Miranda Kerr, se zavedajo, da je golota del njihovega poklica in s tem so se že dolgo tega tudi sprijaznile. Zato v trenutkih, ko je treba odvreči vse krpice, prav nič ne omahujejo in se brez zadržkov razgalijo. 30-letna lepotica, ki velja za eno izmed najbolj uspešnih manekenk na svetu, je pred kratkim imela fotografiranje na eni izmed peščenih plaž v vročem Miamiju. Oblečena v spodnji del kopalk in široko majico, iz katere je kukalo njeno oprsje, se je žena igralca Orlanda Blooma postavila pred fotografski objektiv. Glede na njeno razgaljenost bi marsikdo sklepal, da bodo fotografije objavljene v eni izmed moških revij in ne, da gre za snemanje reklamne kampanje za linijo organske kozmetike.

Ena izmed najbolj seksi mamic na svetu

Čeprav je Miranda kariero manekenke vedno postavljala med prioritete v življenju, pa se je to nekoliko spremenilo, ko je pred dvema letoma prvič postala mamica. Z možem Orlandom sta namreč postala starša fantka Flynna, ki je zasedel prvo mesto v njenem srcu in s katerim preživi vsako prosto minuto. Čeprav so se v pretekosti že pojavljala namigovanja, da v njenem zakonu škriplje, pa so se ta vedno izkazala za neresnična. Igralec je pred nekaj dnevi pripotoval v Cannes, kjer promovira svoj novi film Zulu, s katerim se bo 66. vsakoletni filmski festival letos tudi zaključil.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382