Moskisvet.com
Candice Swanepoel

Novice

Mini bikini komaj prekril njene intimne predele

J.V.
28. 05. 2013 08.02
3

Candice Swanepoel je ena izmed slavnih Victorijinih angelčkov, ki te dni uživa na vročem soncu v Miamiju. Paparaci so lepotičko ujeli, ko je svoje izklesano telo nastavljala v miniaturnem črnem bikiniju, ki je komaj prekril njene intimne predele in le malo prepuščal domišljiji. Manekenki z južnoafriškimi koreninami je družbo ob hotelskem bazenu delal njen fant Hermann, slavnemu paru pa so se pridružili tudi njuni prijatelji.

Candice si je s fantom privoščila počitnice v vročem Miamiju.
Candice si je s fantom privoščila počitnice v vročem Miamiju. FOTO: fameflynet.com
Eden izmed mnogih razlogov, zakaj obožujemo poletje, so razgaljena telesa hollywoodskih zvezdnic, ki vedno rade pokažejo svoje mamljive obline v kopalkah, ki več razkrivajo, kot prekrivajo. Zadnja v vrsti slavnih lepotic, ki je svoje telo nastavila sončnim žarkom, je manekenka Candice Swanepoel.

Prisega na mini bikini

Ta trenutno počitnikuje v vročem Miamiju in se sprošča ob hotelskem bazenu, lepotici pa je družbo delal tudi njen fant Hermann Nicoli. Candice si je med sončenjem privoščila tudi kozarec belega vina, na svoj Twitter pa zapisala. "Nič ni boljšega kot mir in tišina." 23-letnica je še pred nekaj tedni je v različnih zapeljivih kopalkah fotografu pozirala na plaži v St. Bartsu, nekoč pa priznala, da se ji zdijo bikiniji, ki jih nosijo v Ameriki, preveliki in da bi sama rada to spremenila. "Mislim, da je pomembno to, da se v njih počutiš udobno. Sama rada nosim miniaturne, a sem potrebovala čas, da sem se na to privadila.“

Z naslovnic revij na Forbesovo lestvico

Svetlolasa Candice je trenutno ena izmed najbolj zaželenih lepotic na svetu, ki je v svet mode zajadrala že pri rosnih 15 letih in od takrat nanizala že številne uspehe. Med svoje največje dosežke šteje tudi trenutek, ko je postala ena od manekenk znamke Victoria's Secret in si nadela slavna krila. Poleg tega, da je do zdaj krasila že številne naslovnice svetovnih revij, se ji je s tremi milijoni dolarjev na leto uspelo uvrstiti tudi na Forbesovo lestvico desetih najbolje plačanih manekenk na svetu. Trenutno je v središču pozornosti predvsem zaradi njene vroče romance s postavnim brazilskim modelom Hermannom, s katerim sta skupaj že štiri leta. Parček se je spoznal v najbolj romantičnem mestu na svetu, Parizu.

Za sončenje je izbrala ultra majhen bikini.
Za sončenje je izbrala ultra majhen bikini. FOTO: fameflynet.com

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382