Moskisvet.com
Za letos je Urška izbrala brazilke živih barv. S seboj na morje pa bo vzela še bele in črne kopalke.

Novice

Je Urška dobro pripravljena na poletje?

U.S.
27. 03. 2013 13.03
41

Urška Hočevar Čepin si po letošnji dolgi in mrzli zimi še posebej želi poletja in toplejših dni, ko se bo lahko znova nastavila vročim sončnim žarkom in uživala v brezskrbnem poležavanju na plaži. In kako se pripravlja na čas, ko bo znova treba obleči kopalke?

Čeprav se je koledarska pomlad že začela, še prav nič ne kaže, da se bomo kmalu lahko naužili sonca. Pomlad in pozneje poletje sta obenem tudi najljubša letna časa starlete Urške Hočevar Čepin, ki se te dni že intenzivno pripravlja na otoplitev. No, zase in za svojo ritko skrbi tudi, ko je zunaj mrzlo, saj je treba ostati v formi skozi vse leto, je prepričana plavolaska. "Na poletje se pripravljam s tekom, fitnesom in letos tudi s kidanjem snega. Letos poletje še toliko bolj nestrpno pričakujem, saj je bila snežna odeja precej debela in zima predolga," nam je zaupala estradnica, ki pravi, da se ključ do popolne postave skriva v pravilni in zdravi prehrani ter v redni vadbi.

Izbrala je brazilke

Če bi imela možnost izbirati, bi poletje trajalo kar celo leto, nam je v smehu zaupala. "Joj, jaz bi kar ves čas preživela na morju. Sicer imam za letošnje poletje v mislih že par destinacij, a se bom na koncu odločila tik pred zdajci. Kopalke bodo brazilke, barve pa žive, pa tudi kakšne bele in črne bom imela s seboj, ker se lepo podajo k zagoreli polti," je povedala ponosna lastnica čvrste ritke. "Seveda sem ponosna nase in na svojo postavo. Pa tudi na ritko, ker je pač moja," nam je zaupala v smehu.

Rada objavlja zapeljive fotografije

Zapeljive fotografije, ki jih Urška pogosto objavi na svojem profilu, všečka veliko ljudi, med njimi pa so tudi takšni, ki estradnico kritizirajo. "Komentarji me sploh ne motijo. Slabih je načeloma malo, pa še pri teh ljudje kažejo svoje komplekse. Ponavadi se za njimi skrivajo ljudje, ki so nesamozavestni, ljubosumni, zavistni in privoščljivi. Ljudje, ki so tako nesamozavestni, da se skrivajo za lažnimi profili. Ogromno pa dobim pohval in pozitivnih mnenj. Tako ali tako pa ni videz vse. Prava lepota sije iz duše, nasmeha, pozitivnega odnosa do življenja in ljudi. Jaz imam rada vse ljudi in nikomur nič slabega ne privoščim, če so pa drugi obremenjeni z mano, je to njihov problem in ne moj," nam je pojasnila nekdanja pevka, ki vsem negativcem obenem sporoča še: "Ljubite najprej sebe, bodite zadovoljni v svoji koži in bodite pozitivni do vsega in vseh v svoji okolici, potem boste ljubljeni tudi od drugih."

Za letos je Urška izbrala brazilke živih barv. S seboj na morje pa bo vzela še bele in črne kopalke.
Za letos je Urška izbrala brazilke živih barv. S seboj na morje pa bo vzela še bele in črne kopalke. FOTO: Instagram

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400