Moskisvet.com
Fotografija, za katero so mnogi mislili, da je na njej prav zapeljiva Nena.

Erotika

Je to res znana Slovenka?

U.S.
05. 03. 2013 10.08
31

Potem ko je na Facebooku Nena Nevenka Muršič objavila fotografijo dekleta, oblečenega zgolj v bikini, ki pozira na smučeh, je vzbudila veliko zanimanja.

Fotografija, za katero so mnogi mislili, da je na njej prav zapeljiva Nena.
Fotografija, za katero so mnogi mislili, da je na njej prav zapeljiva Nena. FOTO: Facebook

"Sončen pozdravček iz Sella Nevea! Res je vroče," je napisala nekdanja tekmovalka resničnostnega šova pod omenjeno fotografijo. Nena se trenutno z družbo mudi v italijanskem smučarskem središču, kjer uživa v zimskih radostih.

Ko smo Neno povprašali, kako to, da se je odločila za takšno izzivalna potezo, ki je bila ne samo na spletu, ampak, domnevamo, tudi na smučišču deležna velikega zanimanja, nam je pojasnila, da ji sicer laskajo vsi komplimenti, a da na omenjeni fotografiji ni ona. "Priznam, da na tej fotografiji nisem jaz, mi je pa dekle res podobno. Obljubim pa vam, da se bom takoj, ko bo mogoče, fotografirala v takšni opravi tudi sama," nam je povedala lepotička, ki tudi sicer rada svoje virtualne prijatelje razveseljuje s svojimi seksi fotografijami, zato ni čudno, da so mnogi pomislili, da je na fotografiji prav ona.

Zabavati se zna tudi brez alkohola

Sicer pa je Nena pred kratkim presenetila z izjavo, da za zabavo ne potrebuje niti kapljice alkohola, kar je dokazala tudi v času pustovanja. Ko so ji, oblečeni v medicinsko sestro, policisti naročili, naj opravi test alkoholiziranosti. Nje to ni zaskrbelo, aparat je hitro dala v usta in na vso moč pihnila. Test je pokazal 0,0 alkohola v izdihanem zraku. ''Blagor moji družbi, da imajo tako veselo in trezno šoferko. Pa tudi policistoma sem popestrila noč,'' je takrat dejala postavna rjavolaska.

Nena s svojimi prijatelji pogosto deli svoje fotografije. Na nekaterih je zelo zapeljiva.
Nena s svojimi prijatelji pogosto deli svoje fotografije. Na nekaterih je zelo zapeljiva. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400