Znanost in tehnologija
Oglas

Zdrava zabava, ki jo ponuja The Key Soba pobega

Ljubljana, 11. 04. 2016 07.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na slovenskem tržišču smo prisotni že praktično od začetka tovrstne zabave pri nas. In ni naključje, da smo tako priljubljeni. Zelo natančno smo se namreč lotili načrtovanja in planiranja ter oblikovanja vseh naših sob. Izbrali smo take tematike, ki so zanimive praktično vsem, tako mladini kot starejšim.

Prvi sobi sta v stilu enega največjih mislecev vseh časov Leonarda DaVincija, ampak brez skrbi, ne boste potrebovali njegovih miselnih sposobnosti za reševanje nalog. Zastavljene so tako, da so logično povezane in kar se da raznolike. Ko se boste prebili v sobo najslavnejšega izmišljenega detektiva Sherlocka Holmesa, pričakujte nov dekor, predvsem pa nove izzive, za katere boste morali uporabiti svoje sive celice na drugačen, bolj ‘’detektivski’’ način. Naša posebnost je, da imamo ti dve sobi medsebojno povezani, zaradi česar smo tudi podaljšali časovno omejitev pobega.

Soba pobega
Soba pobega FOTO: Soba pobega

Naša najnovejša soba po imenu Čudežna dežela oz. Wonderland pa je nastala z mislijo na otroke, ki sicer v spremstvu staršev neverjetno uživajo v vseh nalogah in ugankah. Otroci so namreč neverjetno bistri in imajo enostavno, nekomplicirano razmišljanje. Prav zaradi tega so tako uspešni.

Wonderland se začne v ječi, od koder vas dogodivščina popelje v pravljično deželo in v obeh delih vas čakajo res unikatne naloge. Tudi tukaj smo se maksimalno potrudili z dekorjem in verjamemo, da vas bo pozitivno presenetil. Vsekakor pa Čudežna dežela ni namenjena samo otrokom, ampak tudi odraslim, saj imamo dve težavnostni stopnji.

V The Key Escape room Ljubljana smo veseli, da rojstni dan pri nas praznuje vedno več otrok. Na takem praznovanju lahko naenkrat gostimo celo do 17 otrok, ki po dogodivščini kar žarijo.

Kar pa se tiče odraslih skupin je izredno popularen tako imenovani Team building, kjer se sodelavci lahko pokažejo v povsem drugačni luči, kot ste jih dosedaj poznali. Obenem pa vam zagotavljamo obilico smeha.

Še koristen nasvet, ki vam ga poklanja Soba pobega The Key : ‘’ Za uspešen pobeg je pomembna komunikacija, sodelovanje, poslušanje drug drugega in dobro opazovanje’’ In seveda bistvena stvar, da se pridete zabavat, ne pa tekmovat z uro.

Več informacij dobite na www.thekey.si, info@thekey.si in mobilni številki 030 23 23 23.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1