Znanost in tehnologija

FOTO: Torta za 15. rojstni dan 24ur.com

Ljubljana, 10. 02. 2014 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
24ur.com/N.Š.K.
Komentarji
0

Najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji 24ur.com je dopolnila 15 let. Za nami je 15 let znanja, izkušenj ter dobrega timskega dela, pred nami pa izzivi, ki jih z veseljem sprejemamo.

Naša pot se je začela v prejšnjem stoletju, celo v prejšnjem tisočletju. Bila je sreda, 10. februarja 1999. Močno je snežilo, tako močno, da je zasnežilo celo Primorsko. A takšnih katastrofalnih razmer, kot smo jim priča te dni, k sreči takrat ni bilo.

24ur.com velja za oralca ledine med slovenskimi novičarskimi spletnimi portali, postavlja standarde ažurnega in vsebinsko bogatega poročanja ter uporabnikom zagotavlja tehnično dovršene storitve.
24ur.com velja za oralca ledine med slovenskimi novičarskimi spletnimi portali, postavlja standarde ažurnega in vsebinsko bogatega poročanja ter uporabnikom zagotavlja tehnično dovršene storitve. FOTO: 24ur.com
Rojstvo spletne strani je v oddaji 24UR obelodanil voditelj Matjaž Tanko z besedami: ''Z današnjim dnem je oddaja 24UR dobila svojo internetno sestro, tako da se z nami lahko povežete tudi prek spletnih strani.''

V prvi ekipi 24ur.com je bilo manj kot 10 novinarjev, ki so s svojo vztrajnostjo, prodornostjo in spretnostjo reševali začetne težave in ustvarjali spletno stran, ki je že vrsto let najbolj obiskana. S svojim znanjem in izkušnjami nismo zgolj sledili razvoju, pač pa smo ga narekovali. Tako lahko danes prebirate novice, gledate videoposnetke, komentirate, brskate po arhivu, odgovarjate na ankete, prejemate izredne novice po elektronski pošti in SMS-sporočilih, ste na tekočem s pregledom dnevnih dogodkov prek elektronske pošte, za vašo obveščenost skrbimo tudi prek našega Facebook in Twitter profila, na Instagramu pa z vami delimo najbolj zanimive fotografije dnevnega dogajanja.

Na naši strani ste si prve videoposnetke lahko ogledali leta 2003, že čez dve leti pa v živo spremljali pogreb papeža Janeza Pavla II. v Vatikanu. Danes so video prenosi v živo na 24ur.com stalnica. Z njimi poskrbimo, da ste v središču dogajanja, četudi niste zapustili vaše sobe.

Že vrsto let je 24ur.com najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji.
Že vrsto let je 24ur.com najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji. FOTO: 24ur.com

V vseh teh letih našega ustvarjanja smo vam ponudili veliko zanimivega. Za vas vsak dan spremljamo aktualne športne dogodke in dogodke iz sveta zabave. Posebej pozorno za vas spremljamo domače in tuje politično dogajanje ter volitve. Poročamo o razmerah v gospodarstvu in zdravstvu, s prenovljeno in obogateno vremensko napovedjo pa skrbimo, da vam kislo vreme ne pokvari dneva.

Podoba spletne strani 24ur.com se je v vseh teh letih močno spreminjala in spremenila, vedno pa smo stremeli k temu, da bi bili čim bolj ažurni, aktualni, objektivni in tudi zanimivi. Članke smo obogatili z odličnimi fotografijami naših fotografov, ponujamo vedno več video vsebin, na voljo pa imate tudi voyo.si, ki je najbogatejša zakladnica videov na zahtevo, kjerkoli, kadarkoli in kolikokrat želite.

Ponosni smo na viktorja, ki smo ju prejeli leta 2010 in 2011.
Ponosni smo na viktorja, ki smo ju prejeli leta 2010 in 2011. FOTO: Blaž Garbajs
24ur.com je leta 2010 in 2011 prejel viktorja za najbolj popularno spletno stran.

24ur.com je že vrsto let najbolj obiskan spletni portal v Sloveniji. Po rezultatih raziskave MOSS (merjenje obiskanosti spletnih strani) iz decembra 2013 našo spletno stran mesečno obišče 775.527 uporabnikov spleta in ima 51,3-odstotni doseg. Za naš uspeh ste zaslužni tudi obiskovalci. Redno nas opozarjate na probleme, s katerimi se soočate, in nam pošiljate fotografije, mi pa se trudimo zadeve raziskati. Hvala vam za vso podporo in zvestobo. Še naprej se bomo trudili, da bomo prvi objavili aktualne in zanimive dogodke in še vedno velja, da smo z vami na vsakem koraku.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1