Znanost in tehnologija
Oglas

Utrinki DRAJV doživetja z Mikeom Valetom

Ljubljana, 11. 02. 2016 16.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zavarovalnica Triglav je konec lanskega leta izvedla prav posebno tekmovanje v varni vožnji. Ekipe mladih voznikov so se morale svojim vrstnikom najprej dokazati na internetu, nato pa še na asfaltu.

Drajv
Drajv FOTO: Drajv

V finalnem DRAJV izzivu so z najboljšo kombinacijo varne vožnje, odzivnosti in poznavanja glasbene scene zmagale Vale Power – skupina mladih deklet je za nagrado odpotovala na Finsko, kjer so se kot VIP gostje na koncertu zabavale skupaj z najboljšim slovenskim tech-house DJem Mikeom Valetom. Za varno pot je poskrbela aplikacija DRAJV.

Finalni DRAJV izziv

Z glasovanjem na spletni strani drajv.triglav.si so uporabniki določili 3 tričlanske ekipe mladih voznikov, ki so se nato uvrstile v finalni DRAJV izziv. Ekipe Mendrajke, Frulice in Vale Power so tako morale karseda varno in upoštevajoč prometne predpise prevoziti vnaprej določeno traso v središču Ljubljane. Na poti so jih čakali dvojniki Mikea Valeta, ki so jim postavljali vprašanja v zvezi s slavnim DJem. S pravilnimi odgovori so si ekipe prislužile dodatne točke, ki so jim v kombinaciji s točkami aplikacije DRAJV, ki je vseskozi spremljala varnost njihove vožnje, prinesle končni rezultat. Prvo mesto so osvojile članice Vale Power ekipe. Ano, Barbaro, Urško in ostale tekmovalce je po razglasitvi presenetil celo sam Mike Vale, ki jim je osebno čestital za sodelovanje in zaželel varno vožnjo tudi po koncu tekmovanja. Celoten posnetek DRAJV izziva si lahko ogledate na spletni strani drajv.triglav.si/drajv-dozivetje.

Drajv
Drajv FOTO: Drajv

DRAJV doživetje z Mikeom Valetom

Po izzivu zaslužena nagrada: članice Vale Power ekipe so za nagrado skupaj z Mikeom odpotovale v mesto Turku na Finskem, kjer so preživele nekaj čudovitih dni v družbi znanega slovenskega DJa. Vrhunec izleta je bila nepozabna zabava v klubu The Monkey, kjer so punce Mikeov nastop spremljale iz VIP lože. Kljub temu, da je Finsko doživetje trajalo le nekaj dni, so se punce nazaj vrnile z nasmeški in polne vtisov: "To je najboljše potovanje, na katerem smo kadarkoli bile. Nikoli ne bomo pozabile te izkušnje!" pravijo. Na Finskem se je zabaval tudi Mike Vale, ki je povedal: "Na začetku nisem vedel kaj pričakovati, a s puncami smo se res odlično ujeli. Mislim, da so se zelo zabavale. Celotna izkušnja bo tudi meni ostala v zelo lepem spominu, saj kot DJ redko dobiš priložnost, da se na nastop v tujini odpraviš skupaj s svojimi oboževalci." Pri Zavarovalnici Triglav so zadovoljni z uspešnostjo akcije, hkrati pa verjamejo, da bodo z aplikacijo DRAJV in podobnimi akcijami, ki nagovarjajo mlade voznike, v prihodnosti pripomogli k še večji varnosti na slovenskih cestah.

DRAJV je primeren za vse voznice in voznike, ki želijo prispevati k večji prometni varnosti in hkrati prihraniti pri avtomobilskem zavarovanju. Uporaba aplikacje je še posebej priporočljiva za voznike začetnike. Več o prenovljeni aplikaciji in ostalih ugodnostih si lahko preberete na drajv.triglav.si.

Aplikacija DRAJV je na voljo v trgovinah Google Play in Apple App Store.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1