Gospodarstvo
Oglas

Znižajte stroške podjetja za 50 do 90 odstotkov

Ljubljana, 03. 11. 2011 12.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Gre za podoben koncept, kot se je med fizičnimi kupci dosedaj že dodobra uveljavil. Posrednik postane vmesnik med ponudniki storitev in velikim številom potencialnih kupcev v enačbi, ki prinaša koristi za vse.

Kolektiva
Kolektiva FOTO:
Globalni finančni in ekonomski krizi ni videti konca. Nasprotno, skoraj dnevno vznikajo nova krizna žarišča, od držav na robu bankrota do negotove usode evra. Podjetjem ne preostane drugega, kot da te nestabilne čase prekrmarijo po najboljših močeh. Eden najpogostejših ukrepov, ki se jih podjetja poslužujejo, je nižanje stroškov. To res prinese hitre, vendar predvsem kratkoročne učinke. Če podjetje preveč korenito poseže v stroškovni del svoje bilance, se mu to lahko kot bumerang vrne na dolgi rok, če se zatiskanje pasu začne kazati v slabšanju kakovosti in nezadovoljstvu kupcev.
Kolektiva
Kolektiva FOTO:
Idealni scenarij, ki bi vključeval nižanje stroškov ob približno enaki potrošnji, do sedaj ni bil možen. Vendar so v Kolektivi, enem največjih ponudnikov skupinskega nakupovanja pri nas, razvili nov inovativen model za potrebe podjetij, ki omogoča prav to. Nižanje stroškov brez zatiskanja pasu. Podjetja lahko tako na posebni Kolektivini spletni strani izbirajo med poslovnimi ponudbami, od ovojnic, tonerjev, štampiljk, tiskanja, do kongresnega turizma, poslovnih kosil, izobraževanj, tim buildingov itd., ki so od 50 do 90 odstotkov nižje od rednih cen.

Kolektiva
Kolektiva FOTO:

Gre za podoben koncept, kot se je med fizičnimi kupci dosedaj že dodobra uveljavil. Posrednik postane vmesnik med ponudniki storitev in velikim številom potencialnih kupcev v enačbi, ki prinaša koristi za vse. Kupcem, v tem primeru podjetjem, pestro izbiro poslovnih izdelkov in storitev po tudi 90 odstotkov nižjih cenah, ponudnikom pa velik promocijski doseg in številne nove kupce, ki jih spretni podjetniki hitro spremenijo v stalne stranke. Podjetja torej vendarle lahko nakupijo vse, kar potrebujejo, in obenem prihranijo. Vsekakor priložnost, ki jo bodo managerji v časih, ko je treba pošteno paziti na stroške, še kako vesela.

Klikni tukaj in brezplačno postani član Kolektiva B2B!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3