Slovenija
Oglas

Z znanjem do boljše slovenske in evropske prihodnosti

Nova Gorica, Ljubljana, 25. 09. 2015 07.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Evropska pravna fakulteta
Komentarji
0

Povezovanje teorije s prakso, praktična uporabnost znanja, inovativnost, strokovnost ter prijazno akademsko okolje so tisti elementi, ki Evropsko pravno fakulteto postavljajo v sam vrh samostojnih visokošolskih zavodov v Sloveniji.

EPF - 3
EPF - 3 FOTO: EPF

Evropska pravna fakulteta izvaja 2 dodiplomska in 5 podiplomskih študijskih programov in sicer triletni univerzitetni program Pravo ter triletni visokošolski program Pravo in management infrastrukture in nepremičnin.  Dvoletni magistrski program Pravo ter Pravo in management nepremičnin, nov program Alternativno Reševanje Sporov, triletni doktorski program Pravo ter triletni doktorski program Pravo in management nepremičnin.

Magistrska študijska programa Pravo ter Pravo in management nepremičnin se izvajata kot redni, koncesionirani (brezplačni) ter kot izredni način študija, medtem ko se nov študijski program Alternativno Reševanje Sporov in oba doktorska programa izvajata kot izredni način študija.

EPF - 4
EPF - 4 FOTO: EPF

Podiplomski študenti Evropske pravne fakultete imajo po zaključenem študiju široko paleto zaposlitvenih možnosti. Zaposlijo se lahko bodisi v javnem kot tudi v zasebnem sektorju ali pa nadaljujejo svojo karierno pot v pravosodju. Cene šolnin so primerljive s cenami programov na drugih fakultetah in znašajo za vse tri magistrske programe 2.500,00 EUR ter 2.700,00 EUR za doktorska programa. Omenjene cene se nanašajo na letnik študija.

Predavanja se po novem izvajajo na dveh lokacijah in sicer v Novi Gorici in v Ljubljani na Cankarjevem nabrežju, kjer je fakulteta že odprla svoja vrata. Po zgledu priznanih mednarodnih univerz je fakulteta uvedla "e-študij", kjer študent ne pride v predavalnico, ampak predavalnica k študentu.

Vse informacije na voljo na: www.evro-pf.si

Študijski program Alternativno Reševanje Sporov je popolnoma nov program, ki se bo letos prvič izvajal in je kot tak v Sloveniji edini magistrski študijski program s tega aktualnega in pomembnega znanstveno raziskovalnega in strokovnega področja.

Sara Doljak
Sara Doljak FOTO: Sara Doljak

Mag. Ahlin Doljak Sara, magistrica prava ter študentka doktorskega študija Pravo 3. Stopnje, zaposlena kot odvetnica: "EVROPF ni pozabila, da mora biti njen diplomant predvsem človek v najboljšem pomenu besede in da bo prišla strokovnost ob tej predpostavki bolj ali manj sama po sebi. Za pravnika je poglavitno, da znamo reševati probleme, da nam abstraktno mišljenje in nazorno izražanje ne delata težav, da imamo visoko raven splošne razgledanosti ter precejšnjo mero zdrave pameti in objektivnosti. Ko se odločate za poklic, dragi zanamci, prisluhnite notranjemu glasu in uporabite znanja na katerih gradite. Če bi še enkrat imela možnost izbire, bi izbrala isto - študirala bi pravo."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni