Gospodarstvo
Oglas

ZANKOČ Exclusive – Poliranje avtomobila

Ljubljana, 28. 03. 2011 11.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Popolna PREMIUM nega vozil in poliranje za luksuzne in športne avtomobile.

ZANKOČ Exclusive
ZANKOČ Exclusive FOTO:
Na žalost bo po nekaj letih uporabe vaš avtomobil bil precej opraskan od avtomatskih pralnic, ali od slabe tehnike pranja in barva bo bila brez sijaja in motna. Čeprav čiščenje in voskanje očisti barvo in jo zaščiti, sijaj in zaščita ne bosta prišla do pravega izraza če je barva zelo poškodovana, opraskana..
ZANKOČ Exclusive
ZANKOČ Exclusive FOTO:
To poliranje avta je namenjeno obnovi vaše barve, da bo skorajda takšna, kot bi avto prišel ravnokar iz proizvodne linije in če sodimo po komentarjih naših strank je končni izgled po poliranju pravzaprav še boljši kot takrat, ko je bil avtomobil nov. Z uporabo različnih polirnih past in gobic delamo na majhnem odseku naenkrat, ki ga po poliranju večkrat pregledamo in preverimo če smo varno odstranili čimveč prask.S tem tretmajem dosežemo do 95% odstranitev prask in ostalih nepravilnosti na laku.

Zares fantastičen paket poliranja za res fantastične rezultate.
Končni izgled, ki ga dosežemo z našim poliranjem mora preprosto biti viden, da lahko verjamete kaj dosežemo. Fotografije delajo krivico. Prav tako lahko takšen lesk traja leta in leta, dokler je avto redno in dobro vzdrževan po poliranju. Čeprav poliranje avtomobila lahko izvedemo kadarkoli, se pogosto stranke obračajo na nas potem, ko so avto ravno kupile ali pa ga hočejo le polepšati pred prodajo. Poliranje rabljenega avtomobila lahko da občutek,kot da ste ravnokar kupili nov avtomobil, ker zgleda tako fantastično. Po drugi strani pa vam lahko takšen lepotni tretma prav tako pomaga pri prodaji vašega avtomobila.

Postopek korekcije laka - poliranje avta

Tukaj odstranimo minimalno 1 - 3 mikrone laka debeline, če pa gre za težje praske lahko odstranimo tudi 5-7 mikronov. Avto ima povprečno 120-140 mikronov barve. V večini primerov praske, holograme, pajkove mreže in ostale nepravilnosti na laku, lahko varno odstranimo z vseh tipov barv in lakov, vključno z laki odpornimi na praske (ang. scratch-resistant ceramic clear coats).Najprej izmerimo debelino laka z merilcem debeline laka, ki so zmožni izmeriti debelino do 1 mikrona natančno. Če nam debelina barve dopušča nato lak temeljito spoliramo in odstranimo vse nepravilnosti. S tem povrnemo sijaj in globino barvi, odstranimo zbledelost barve .
Nega in čiščenje usnjenih sedežev v avtomobilu


Del našega paketa za čiščenje notranjosti je tudi čiščenje usnjenih sedežev v avtomobilu, ki je lahko izbrano tudi posebej. Usnjeni sedeži so temeljito očiščeni in nato nahranjeni s kremo za nego usnjenih sedežev v avtomobilu katera jih zaščiti in ohrani mehke. Nego usnja priporočamo vsaj 2× letno (pred zimo in pred poletjem, ker drugače usnje razpoka).

ZANKOČ Exclusive
ZANKOČ Exclusive FOTO:

NANO ZAŠČITA AVTOMOBILA : zaščita površine z nanotehnologijo pomeni, da nanesemo nanostrukture na površino (stekla, platišča, premična streha - softtop ali na lak). Zaščitene površine postanejo hidrofobne, kar pomeni da voda hitrejše odteka to pa tudi pomeni hitrejše in enostavnejše čiščenje avtomobila. Umazanija se tudi težje oprime, ter se pri visokih temperaturah ne "zapeče", če so površine zaščitene z nanotehnologijo. To pa še ne pomeni, da zaščitene površine niso potrebne rednega čiščenja.

Carnauba vosek

Voski, ki jih uporabljamo vsebujejo največ naravnega Carnauba voska na tržišču in vsi so iz 100% naravnih materialov in tako ne vsebujejo grobih kemikalij ali abrazivov. V praksi vosek avto zaščiti z sijajnim in izjemno gladkim, ampak še vedno trdnim in zaščitnim vodoodpornim slojem ki poudari sijaj in globino celo belim in sivim barvam. Sloj našega PREMIUM voska lahko zaščiti vaš avtomobil do 8 mesecev in lahko ga nanesemo v več slojih za še več zaščite.

Ekološko prijaznejša, »vodna« barva na avtomobilih je mehkejša in tako dosti bolj ranljiva kot barve, ki so jih uporabljali včasih zato je zaščita vašega avtomobila še toliko bolj pomembna.

Ko je vosek izpostavljen vodi, le ta zapre svoje pore. To vodi k hitrejšemu odtekanju vode in nabiranju kapljic. Več slojev nanesemo bolj je vodoodporen.

Ko spoznamo, da nimamo dovolj časa ali potrebnega znanja, da bi pravilno poskrbeli za svojega jeklenega konjička, se po navadi odločimo, da bo najbolje, da za to nekoga najamemo. Vendar pa se je v zadnjih letih ponudba na področju nege vozila zelo spremenila in danes ima kupec zelo veliko izbiro. Še vedno prevladujejo avtomatske (krtače) in ročne avtopralnice, ki temeljijo na nizki ceni in nizki kvaliteti pranja in voskanja, katerim cilj je kvantiteta opranih avtomobilov in ne kvaliteta. Pojavlja pa se čedalje več posameznikov ki imajo znanje in produkte, s katerimi lahko ponudijo vrhunsko nego vašega avtomobila, ponujajo tudi različne pakete temeljitega poliranja avtomobila in vrhunske zaščite. Tako delo je časovno potratno in zahteva ogromno znanja in izkušenj in posledično je tudi precej dražje. Redna nega notranjosti avtomobila, platišč ter laka vpliva na vrednost vašega novega ali rabljenega avtomobila, zato se še posebej izplača investirati v poliranje avta ali nego notranjosti vašega luksuznega ali športnega avtomobila.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni