Tuja scena
Oglas

Zakon privlačnosti in kako ga uporabite v praksi za svoj uspeh?

Ljubljana, 09. 12. 2015 08.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Pridružite se zvezdi filma The Secret Lisi Nichols, Smiljanu Moriju in Alešu Liscu - doživite popolno preobrazbo za zmagovalno leto 2016!

Ales Lisac
Ales Lisac FOTO: Ales Lisac

BigU Wake Up3, 2. 4. 2016, Hala Tivoli

ENKRATNA PRILOŽNOST - RESNIČNO UGODNO!

Vstopnice nikoli več tako poceni - do 31. 12. 2015 - vstopnica SAMO 29,10 € + ddv.

Ste se kdaj vprašali, zakaj se vam določene želje uresničijo, nekatere pa ne? Zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari? Ali, zakaj se zdi, da so nekateri ljudje rojeni pod "srečno zvezdo", drugi pa kot da bi se jih držala "smola"?

Vaša vstopnica za ZMAGOVALNO LETO 2016

Če si želite enkrat za vselej odgovoriti na ta vprašanja in če ne bi radi vedno znova ponavljali napak, ki vas stanejo sreče in uspeha; če imate v sebi sanje, a si ne predstavljate, kako jih uresničiti, naj rečemo samo: »To je pravi kraj za vas.« Če pa že veste, kako svoje sanje uresničiti, a bi to želeli pospešiti, okrepiti in olepšati, potem je BigU Wake Up3 vaša vstopnica za zmagovalno leto 2016.

Ali se moramo res sprijazniti s tem, da je uspeh rezerviran samo za peščico izbranih?

Strokovnjaki so že dokazali, da lahko vsak posameznik, ne glede na to, kaj se dogaja okrog vas, obvladuje "notranjo igro" poslovne rasti in uspeha. Osvojiti morate le prave tehnike, ki jih za reprogramiranje možganov obvladujejo najuspešnejši.  To pomeni, da lahko vsak nadzoruje svoje zavedne ali nezavedne dvome, strahove in ​​samoomejevalno prepričanje s ciljem, da doseže uspeh na katerem koli področju življenja.

Kaj bi dali, da bi poznali skrivnost, ki pomeni razliko med zmago in porazom v igri življenja in posla?

Tudi Slovenci imamo zdaj enkratno priložnost, da iz prve roke spoznamo, kako uporabljati zakon privlačnosti v vsakdanjem življenju.  Lisa Nichols, zvezda filma The Secret, 6x najbolje prodajana avtorica ter svetovno priznana govornica, bo z vami delila skrbno varovane skrivnosti in tehnike, ki jih uporabljajo najuspešnejši  posamezniki za poslovni uspeh in osebnostno rast.

Ni važno ali ste direktor, delodajalec ali zaposleni, ali ste podjetnik oziroma podjetnica ali čisto navaden človek s sanjami, cilji in željami ...

Naučite se preizkušenih strategij, ki jih je Lisa Nichols tudi sama uporabila za svoj življenjski preboj, ko je od matere samohranilke, ki je komaj reživljala svojega sina, postala direktorica multimilijonskega podjetja, in s katerimi kot coachinja pomaga številnim Hollywoodskim zvezdnikom in vplivnim svetovnim voditeljem za prodor do miselnosti, ki vodi do bogastva in obilja.

Spoznajte sistem in tehnike, ki vam omogočajo, da se dobesedno odlepite od negativnih vedenj.

Zanetite svoj notranji potencial, strast, prižgite svoj ogenj, vse skupaj okrepite in preobrazite svojo prihodnost v nekaj komaj prepoznavnega. Ko prenesete nasvete in skrivnosti Lise Nichols v svoje vsakodnevno življenje, dom, službo in v svoj posel, boste v vseh pogledih zaživeli v neverjetni razsežnosti, ki vam jih prinaša nova modrost obvladovanja življenja in bogastva.

"Ko sem poslušal Liso Nichols, se mi je zdelo, da poslušam naslednjega Martina Lutherja Kinga!"

Koncentrat znanja in izkušenj na enem mestu

Z vami bosta delila svoje znanje in izkušnje s področja prodaje, motivacije, prepričevanja, vodenja in vplivanja tudi  Smiljan Mori - svetovno priznani motivacijski govornik, podjetnik, najbolj brani avtor na Amazon (Kindel verzija)  in ustanovitelj BIGU Akademije  ter Mag. Aleš Lisac - marketinški guru, ugleden avtor, predavatelj in podjetniški svetovalec ter soustanovitelj BIGU Akademije.

Prvič in ekskluzivno v Sloveniji "BIG U WAKE UP3" dogodek z Liso Nichols; Smiljanom Morijem in Alešem Liscem - BODITE ZRAVEN! 

Kdaj: sobota, 2. april 2016, ob 9:00-17:00

Kje: Hala Tivoli, Ljubljana

ZAGOTOVITE SI NAJCENEJŠO VSTOPNICO ŠE DANES!

Z vstopnico podarite čudovito božično ali novoletno darilo.

BigU Akademija želi dostop do skrbno varovanih skrivnosti uspeha in "dragega" znanja omogočiti kar se da večjemu številu ljudi. Za podoben seminar bi sicer morali odšteti več kot 4.000 €. Zdaj imate neprimerljivo  priložnost, da do skrbno varovanih znanj pridete vsi, ki si to želite, tudi tisti, ki si ta trenutek finančno tega ne bi mogli privoščiti.

Vstopnica namesto 230 € + ddv

SAMO: 29,10 €

KLIKNI TUKAJ ZA več informacij in REZERVACIJO VSTOPNIC!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1