Gospodarstvo
Oglas

VZEMITE BREZPLAČNIH 50€ in trgujte s ceno delnic Ferrarija

Ljubljana, 04. 04. 2016 09.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kljub temu, da se je z dejavnostmi teh podjetij sele pred kratkim začelo trgovati na borzi, mora uprava Ferrarija februarja odločiti, da se nagradijo njeni delničarji z letno dividendo v višini skoraj 0,51 na delnico, kar je zelo dobro za donos v višini 1,1%.

Ferarri
Ferarri FOTO: Ferarri

Izkoristite to enkratno priložnost in vzemite 50 € za trgovanje z delnicami Ferrarija na svetovnem trgu.

Brezplačnih 50eur lahko prevzamete tukaj.

Poleg prestiža,ki ga prinaša sama blagovna znamka, so delnice Ferrarija zanimive predvsem zaradi zvestih kupcev avtomobilov blagovne znamke Ferrari. Bogate posameznike, ki kupujejo tako drage avtomobile, ekonomske krize redko prizadenejo, kot je to v primeru srednjega sloja prebivalstva. Prodaja se izvaja po principu naročil, nekaj mesecev v naprej in je zelo stabilna.Podjetje Ferrari ima tudi izjemno dobre obete za rast, ta pa rast ni odvisna od stanja globalne ekonomije.

Podjetju Ferrari najbolj koristi ekskluzivnost. V kolikor se vzame v obzir, koliko vozil proizvedejo letno, ima ta proizvajalec luksuznih avtomobilov neverjetno moč pri določanju cen. Do leta 2018 ima podjetje v načrtu, da na trg letno lansira en novi model avtomobila. Tudi po načrtih do leta 2018 bo proizvodnja ostala pod 7,000 vozil letno, da bi, v kolikor bodo pogoji ustrezni, proizvodnja po tem obdobju narasla na 10,000.

Wall Street predvideva, da obstaja možnost, da bo dobiček na delnico do leta 2018, znašal 2$.

Leta 2015 je Ferrari skoraj 73% vseh prihodkov ustvaril s prodajo rezervnih delov in športnih avtomobilov. Za primerjavo v letu 2014 je ta procent znašal 70%.

Seveda se tudi podjetje, kot je Ferrari srečuje s tveganji pri svojem poslovanju. V kolikor dirkaška ekipa Ferrarija v tekmovanju Formule 1, začne zaostajati za konkurenco, bi to škodilo ugledu znamke Ferrari, kar bi se verjetno odrazilo v številu naročil.

Kot stojijo stvar sedaj, izgleda da podjetje dobro opravlja svoj posel s strategijo majhne proizvodnje. V kolikor bo povpraševanje nadaljevalo z rastjo, bi Ferari lahko povečal cene svojih avtomobilov in s tem povečal profitabilnost, kar so sanje vsakega podjetja.

Brezplačnih 50eur lahko prevzamete tukaj.

Trenutna cena delnic se giblje okoli $41 po delnici in po navedbah Wall Street Journala, bi cena do konca leta lahko znašala 56$’, pravijo v Fortrade-u.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni