Gospodarstvo
Oglas

Vroča ponudba – polpenzion, smučarska vozovnica, kopanje in fitnes že za 53,92 EUR

Ljubljana, 18. 01. 2013 13.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

15-odstotni popust na vse dnevne smučarske vozovnice od ponedeljka do petka! Posebna ponudba za družine – plačaš 3 dobiš 4!

Smučarski center Cerkno – naj smučišče Slovenije

Za vas so pripravili različne pakete, v nekaterih terminih že za 53,92 EUR (polpenzion z vključeno smučarsko vozovnico), pripravili so posebne pakete za upokojence, nudijo visoke popuste za otroke, v nekaterih terminih so smučarske vozovnice za hotelske goste cenejše kar 40 %, seniorjem pa le-te tudi podarijo, od 2. marca 2013 pa boste lahko hotelski gostje smučali brezplačno … Lahko bi dejali, da naredijo pakete po meri prav za vsakega gosta.

Kjer zima prav zares postane užitek – smučarski center Cerkno

Tam, kjer se konča Gorenjska in kjer se začne Primorska, na stičišču treh pokrajin Gorenjske, Primorske in osrednje Slovenije, na pobočjih 1291 metrov visokega Črnega vrha se nahaja smučarski biser – smučarski center Cerkno. Idealna lega, 18 km lepo urejenih prog za alpsko smučanje in 5 km prog za tek na smučeh je primerno tako za družine z majhnimi otroki, začetnike in tudi za najzahtevnejše smučarje. Pohvali se lahko z odlično snežno statistiko tako naravnega kot kompaktnega snega. Priljubljenost smučišča ter zadovoljstvo gostov sta se v zadnjih letih še povečala, kar dokazujejo laskava priznanja "naj slovensko smučišče" v sezonah 2010/11 ter 2011 ter priznanja "do družin prijazno smučišče".

Smučišče Cerkno se ponaša z lepo urejenimi progami, primernimi za družine z majhnimi otroki, kot tudi za najzahtevnejše smučarje. Za ljubitelje smučarskega teka pa je na vrhu urejena tudi tekaška proga. (Foto: arhiv naročnika)
Smučišče Cerkno se ponaša z lepo urejenimi progami, primernimi za družine z majhnimi otroki, kot tudi za najzahtevnejše smučarje. Za ljubitelje smučarskega teka pa je na vrhu urejena tudi tekaška proga. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V okvir prizadevanj ostati priljubljeno družinsko smučišče sodi tudi njihova skrb za otroke, najmlajše smučarje. Na vrhu smučišča, ob restavraciji, so za njih uredili poligon s pomičnim trakom, številnimi figuricami na snegu, vrtiljakom, ob koncu tedna pa se otroci lahko pomerijo v čisto pravem smučarskem tekmovanju s podelitvijo diplom ter drugo pestro animacijo. Malčki se lahko zabavajo tudi v zgornjem nadstropju restavracije, namenjenem otrokom. Poigrajo se lahko v pravljičnih igralnicah in številnih majhnih ustvarjalnih kotičkih. Iz zgornjega nadstropja pa se v pritličje lahko spustijo kar po toboganu. Lahko pa svoje otroke zaupate v varstvo vzgojiteljicam.
Smučarski vrtec (Foto: arhiv naročnika)
Smučarski vrtec (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Gostje si lahko smučarsko opremo izposodijo ali opravijo servis opreme v sodobno urejenem smučarskem servisu.

Če pa smučati še ne znate oz. bi svoje smučarsko znanje radi le nadgradili, bodo za to poskrbeli izkušeni smučarski učitelji.

Smučarska šola (Foto: arhiv naročnika)
Smučarska šola (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V snežnem parku pa je poskrbljeno za adrenalina željne smučarje in deskarje.
Deskarji in smučarji prostega sloga lahko uživajo v snežnem parku (Foto: arhiv naročnika)
Deskarji in smučarji prostega sloga lahko uživajo v snežnem parku (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Na vrhu smučišča se obiskovalci lahko okrepčajo v prečudoviti restavraciji v alpskem slogu, z bogato ponudbo dnevnih menijev, jedi z žara, otroških menijev, jedi iz ponve in tradicionalnih lokalnih specialitet. V svoji ponudi pa imajo tudi različne dietne menije ter družinske plošče, na kateri bo vsak član družine našel nekaj zase. Nad restavracijo se nahaja 6 sodobno urejenih apartmajev s 47 ležišči.
Samopostrežna restavracija s sodobno urejenimi apartmaji in bogato kulinarično ponudbo, kjer se ob koncih tedna dogaja pestra animacija. (Foto: arhiv naročnika)
Samopostrežna restavracija s sodobno urejenimi apartmaji in bogato kulinarično ponudbo, kjer se ob koncih tedna dogaja pestra animacija. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Hotel, v katerem se počutimo kot doma – Hotel Cerkno

Združite zimska doživetja z bivanjem v Hotelu Cerkno, ki je od smučišča oddaljen le 10 km in je z njim povezan z brezplačnim smučarskim avtobusom. Gostje bodo bivali v sodobno urejenih sobah z LCD TV, brezplačnim WI-FI po vseh sobah, z možnostjo enega ali več dodatnih ležišč. Razvajali se boste lahko ob različnih masažah, zaplavali v bazenu s termalno vodo (30 stopinj), obiskali različne savne. Hotelska kuhinja pa vas bo presenetila z bogato kulinarično ponudbo, s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, s poudarkom na lokalnih in tematskih jedeh. Za goste so poskrbeli tudi s pestro animacijo, tematskimi večeri, vodno aerobiko ….

VROČE PONUDBE

POLPENZION, SMUČARSKA VOZOVNICA, KOPANJE, FITNES ŽE ZA 53,92 EUR
(na osebo v dvoposteljni sobi/dan)

ŠE VEČ SNEŽNIH UŽITKOV ZA MANJ DENARJA – DRUGA ODRASLA OSEBA PLAČA SAMO 50 % – od 12. 1. do 26. 1. 2013.
Gostje imajo v navedenem terminu neverjetnih 40 % popusta na redno ceno smučarskih vozovnic (na recepciji hotela). Ne velja za goste apartmajev! Program velja za goste, nastanjene v Hotelu Cerkno, ki bivajo minimalno 3 noči po pogojih iz rednega cenika.

SMUČAJTE UGODNO – v terminu od 26. 1. do 16. 2. 2013
Gostje imajo v navedenem terminu neverjetnih 40 % popusta na redno ceno smučarskih vozovnic (na recepciji hotela). Ne velja za goste apartmajev! Program velja za goste, nastanjene v Hotelu Cerkno, ki bivajo minimalno 3 noči po pogojih iz rednega cenika.

SMUČAJTE BREZPLAČNO – MAREC 2013; od 2. 3. do 14. 4. 2013 (v terminu od 2. 3. do 10. 3. 2013
minimalno bivanje 3 noči v hotelu in 7 noči v apartmajih; po tem datumu minimalno bivanje v hotelu 2 noči in v apartmajih 4 noči). Veljajo cene po rednem ceniku. Pri programu SMUČAJTE BREZPLAČNO velja število nočitev = število brezplačnih vozovnic.

DODATNE UGODNOSTI ZA SENIORJE – v terminu od 26. 1. do 16. 2. 2013 (od nedelje do petka) – seniorji nad 65 let
– na redne cene vozovnic priznamo 50 % popusta, dodatni 10-odstotni popust na ceno polpenziona – seniorji nad 70 let – smučarsko vozovnico podarimo, dodatni 10-odstotni popust na ceno polpenziona. Minimalno bivanje 3 noči. Ne velja za goste apartmajev!

DODATNE UGODNOSTI ZA DRUŽINE – v terminu od 16. 2. do 2. 3.2013
– gratis bivanje za otroke do 4,99 leta ter 50 % popusta za vse otroke do 14,99 leta na pomožnem ležišču v sobi skupaj s starši oz. 30 % popusta na osnovnem ležišču ali v svoji sobi. Ne velja za goste apartmajev! Minimalno bivanje 3 noči!

POPUSTI PRI NAKUPU SMUČARSKIH VOZOVNIC
za hotelske goste in goste apartmajev tudi v vseh ostalih terminih (najmanj 25 % na redne cene)!
Smučarski center Cerkno
Smučarski center Cerkno FOTO:

Pridite in obiščite Hotel Cerkno in SC Cerkno – prav gotovo vam ne bo žal.

www.hotel-cerkno.si ali www.ski-cerkno.com
Hotel Cerkno, d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno, Slovenija
www.hotel-cerkno.si, www.ski-cerkno.com
T:+386(0)5 374 34 00, F: +386(0)5 374 34 33

Obiščite našo Hotel Cerkno Facebook stran, na kateri boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Pridružite se nam na Facebooku!

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1