Slovenija
Oglas

Vrnimo družinskim večerom že pozabljeno čarobnost

Ljubljana, 23. 01. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prasketanje ognja, topli plameni ter družina, zbrana pred domačim ognjiščem. Redki se še spomnimo takih trenutkov, ki pa jih zdaj lahko prikličemo nazaj, ob tem pa prihranimo denar in v svoj dom dodamo nov, <a href = "http://www.france-turbo.si/podjetje" target="_blank"> elegantno dizajniran kos pohištva</a>.

France turbo
France turbo FOTO:
Zaradi vse dražjega ogrevanja prostorov vse več ljudi razmišlja o naložbi v kamin ali peč. Ti lahko prostor okrasijo, ogrevanje pa ni energetsko potratno in drago. Kamini in peči France-turbo se od konkurence razlikujejo po funkcionalnosti, inovativnosti, izkoristku, ogrevalni moči in enostavnem vzdrževanju. Ravno slednje pa je danes, ko imamo časa vse manj, še kako pomembno. Preprosto vzdrževanje in redka potreba po čiščenju sta še dodaten razlog za odločitev za naložbo v peč ali kamin France-turbo, ki ju je treba očistiti le vsakih šest do osem tednov. Zanemarljivo pa ni niti dejstvo, da so kamini in peči izjemno eleganten kos pohištva, ki zaradi zanimivega dizajna popestrijo vsak prostor.

Inovativna tehnologija po principu sevanja sonca


Vse peči in kamini France-turbo delujejo po enakem principu. Zrak, ki napaja izgorevanje, kamin oziroma peč pridobiva od vročine in tlaka nad ognjiščem, vedno pa je pred izgorevanjem ogrevan. Ravno zato drva, s katerimi kurimo, izgorevajo skoraj v prah, ki se nalaga v kurišču in preprečuje, da bi žerjavica ugasnila. Sevanje peči je enako sevanju sonca. Žarki, ki potujejo po prostoru, ogrevajo zelo hitro, kar omogoča žerjavica, ki se dolgo obdrži v pepelu.
France turbo
France turbo FOTO:
Hitro in varčno

Tehnologija omogoča, da prostor v eni uri ogrejemo od ledišča do 20 stopinj Celzija. Uporaba peči ali kamina je enostavna, poraba goriva zelo majhna, uporabljamo lahko večja drva, njegova montaža pa je enostavna. In kar je najpomembneje – toplota, ki jo kamin oziroma peč oddaja, se ne izgublja po ceveh in dimniku, topel zrak (ta potuje navzdol) pa toploto razširi horizontalno.

Zadovoljimo lahko vse okuse

France turbo
France turbo FOTO:

Še tako zahtevni kupci bodo navdušeni nad pestro izbiro modelov in velikosti kaminov in peči. Vaš prostor lahko krasijo tako stenski kot viseči kamini elegantnega videza, pa tudi kamini z nogo. Pozabili nismo niti na peči s steklom in inox dimnike, namenjene sodobnim kuriščem stanovanjskih prostorov ter poslovnih, obrtnih ali industrijskih objektov.

Okrogle peči France Turbo zavzemajo malo prostora in jih lahko enostavno namestimo v kotu ali ob stebru. Prilagodijo se vsakemu prostoru, opremljene so s turbo izgorevanjem in poizgorevanjem. Peči zagotavljajo gorenje dolgo časa, njihova uporaba pa je enostavna.

Za vprašanja in dodatna pojasnila smo Vam na voljo v našem razstavnem salonu v Lescah ali na telefonski številki 04/53 78 234, e-pošta: france-turbo@kopt.si, www.france-turbo.si.


Zastopstvo in prodaja:

France t d.o.o., Alpska cesta 43, 4248 Lesce, (nekdanja poslovna stavba TIO v industrijski coni Veriga)
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni