Gospodarstvo
Oglas

Vabljeni v Pivnico Pivovarne Union

Ljubljana, 18. 11. 2014 10.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubljana je bogatejša za edinstveno stičišče ljubiteljev piva, dobre kulinarike in nepozabnih doživetij. Kje lahko dobiš več vrst svojega najljubšega piva, kot pri najljubšem pivovarju doma? Nikjer, zato le hitro na njegovo dvorišče!

Pivnica Pivovarne Union - 1
Pivnica Pivovarne Union - 1 FOTO: Mediaspeed

V pivnici vam bodo postregli z vsemi vrstami piva Pivovarne Union, tudi tistimi, ki jih na prodajnih policah ni, pa z brezalkoholnimi pijačami Pivovarne Union in izbranimi pijačami Skupine Laško. Vsak mesec vas bo čakalo tudi novo, samo za pivnico varjeno pivo, ki so ga v Pivnici poimenovali »pivovarjev izbor«.

Pivnica Pivovarne Union - 3
Pivnica Pivovarne Union - 3 FOTO: Mediaspeed
Pivnica Pivovarne Union - 4
Pivnica Pivovarne Union - 4 FOTO: Mediaspeed

Vsa piva bodo točena, točili pa jih bodo iz kar 20 točilnih pip, zvrščenih na enem najdaljših šankov v Ljubljani. Ob tem bodo v pivnici skrbeli še za vrhunsko kulinariko, pred vašimi očmi v odprti kuhinji pekli mesne dobrote ter vam iz brbotajočih kotličkov postregli znameniti Unionov golaž.

Takoj ob otvoritvi nas vabi tudi pestro dogajanje. Že danes se začenja t.i. pivovember, ki vsak dan med 18. in 20. uro razveseljuje z veselimi uricami, v decembru pa nas bo navduševali Veseli decembeer (ja, beer kot pivo), ko bodo potekale tedenske akcijske ponudbe specialnih piv in posebni pivniški meniji.

Pivnica Pivovarne Union je zaživela v stari sladarni, v samem jedru pivovarjevega dogajanja na Celovški cesti 22 v Ljubljani. Presenetila vas bo s sodobnim interierom, ki dopolnjuje tradicijo industrijske arhitekture ene najstarejših stavb v Ljubljani, ter bogato ponudbo in vsebino dogajanja. Kam se torej gre od danes naprej? V Pivnico Pivovarne Union, seveda!

»Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«

Pivnica Pivovarne Union - 2
Pivnica Pivovarne Union - 2 FOTO: Mediaspeed
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3