Slovenija
Oglas

V Sloveniji prvič možna prednaročila za novi iPhone 6s!

Ljubljana, 07. 10. 2015 07.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Oba telefona iPhone 6s in iPhone 6s Plus bosta na voljo v Sloveniji že 9.oktobra. Zanimivo je namreč, da bo Apple prvič v drugi val prodaje novega iPhone telefona vključil tudi Slovenijo, ki je skupaj na seznamu z državami, kot so Italija, Nizozemska, Švica, Španija, Švedska in še nekatere druge.

Kje prednaročiti iPhone 6s?

Prvič do sedaj so v Sloveniji, en teden pred izidom telefona, možna tudi prednaročila. Za vse, ki si želijo telefon kupiti takoj, iSTYLE ponuja možnost spletnega prednaročila. Pri ostalih trgovcih in operaterjih še ni bilo zaslediti te možnosti.
Ta praksa je znana v drugih državah, kjer si lahko kupci zagotovijo svoj iPhone še pred uradnim izidom.

Iphone 6s - 3
Iphone 6s - 3 FOTO: Iphone 6s

Rekordna prodaja v prvem vikendu!

Apple je v pičlih treh dneh od izida novega modela iPhone 6s in iPhone 6s Plus uspel postaviti nov rekord v prodaji. V prvem vikendu so prodali kar 13 milijonov telefonov. Lanskoletni rekord so tako uspeli povečati za cele 3 milijone. 

Podjetje Apple namerava oba modela do konca leta predstaviti v vseh 130 državah, kjer so na voljo izdelki Apple.

Iphone 6s - 1
Iphone 6s - 1 FOTO: Iphone 6s
Kaj je novega pri iPhone 6s?

Iphone 6s - 2
Iphone 6s - 2 FOTO: Iphone 6s

Prvi zadovoljni kupci obeh modelov iPhone se že navdušujejo nad novimi funkcijami, kot sta 3D Touch in Live Photos. S 3D Touch tehnologijo lahko naredite stvari, ki do sedaj niso bile možne. Funkcija namreč zaznava moč vašega pritiska na ekran in s tem omogoča bistvenim stvarem, da so narejene hitreje in lažje. S pomočjo Live Photos pa lahko »oživite« svoje fotografije v nepozaben spomin. Najbolj priljubljena kamera na svetu je sedaj še naprednejša. 12-megapixlov iSight kamera zajema ostre in zelo podrobne fotografije. Omogoča snemanje briljantnih 4K video posnetkov, vse do štiri kratne resolucije 1080p HD. iPhone 6s in iPhone 6s Plus prav tako omogočata slikanje selfie posnetkov z novo 5-megapixlov FaceTime HD kamero.

Nova modela iPhone imata najmočnejše steklo med vsemi pametnimi telefoni in ohišje iz aluminija serije 7000, kakršnega uporablja letalska industrija. Obstoječi barvni paleti Space Gray, Silver in Gold, pa se priključuje nova Rose Gold barva.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1