Gospodarstvo
Oglas

V hladnejši del leta v znamenju cvetličnih potiskov, romantične čipke in ponča

Ljubljana, 24. 10. 2016 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Oktobra znova na svoj račun prihajajo modni navdušenci. Na vprašanja o tem, kako kombinirati ženska, moška in otroška oblačila in katere modne dodatke izbrati, z modnimi revijami že odgovarjajo v nakupovalnih središčih Qlandie.

Četrto sezono zapored Igor Jelen - Iggy in njegova ekipa izbranih slovenskih vrhunskih manekenk, s Tjašo Kokalj, Taro Zupančič in Nadiyo Bychkovo na čelu, obiskovalce Qlandie zapeljujejo skozi jesensko modno dogajanje. Oktobrski mesec mode poteka na sedmih lokacijah. Poleg predstavitve trendov za jesen in zimo 2016/17 so obiskovalci deležni tudi številnih modnih nagrad in popustov. Z nagradno igro med drugim izbirajo tudi stilista leta 2016. »Sploh sedaj, ko prihaja jesen in bo treba lepe oblekice nadomestiti z debelimi puloverji, je dobro, če lahko pospremimo to 'neprijetno' menjavo z nekoliko drugačnim šopingom,« pravi manekenka in voditeljica Tara Zupančič.

Vsak dan že bolj in bolj diši po jeseni. Ulice že počasi preplavljajo jakne, dežni plašči, jope in puloverji, ki bolj ali manj učinkovito ščitijo pred jutranjo svežino in hladnimi večeri. Jesenska modna zgodba nam tokrat prinaša tople in nekoliko bolj umirjene tone, ki pa so še vedno dovolj pisani za ustvarjanje drznih in izstopajočih modnih kombinacij. Manekenka Jana Koteska, ki je že malce pokukala na prodajne police Qlandie, razkriva: »Brez cvetličnih potiskov, oprijetih oblek z detajlom čipke in pončo ogrinjala pri ženskah ne bo šlo.« Tara Zupančič pa še vedno prisega na usnjeno jakno - v vseh barvah in krojih, saj se po njenem poda prav vsakemu stylingu.

Igor Jelen Iggy že od poletja v nizkem štartu

Tudi organizator Igor Jelen - Iggy je že zelo vesel pestrega modnega dogajanja na avenijah Qlandie, saj pravi: »V nizkem štartu sem že takorekoč od poletja naprej. Logistika, dispozicije, castingi, scenografija in podobno, so že ves ta čas v polnem teku, da zagotovimo razburljivo popotovanje skozi četrto sezono.«

Qlandia moda
Qlandia moda FOTO: Qlandia moda

Jesen je prijaznejša v energičnem vzdušju in dobri družbi

V modne dogodke si v Qlandii prizadevajo vmešati inovativnost, kreativnost in uporabno vsebino, v obliki nakupovalnih nasvetov, modnih smernic in podobno. »Z modnimi revijami ne želimo obiskovalcem predstaviti zgolj aktualnih trendov na trgu, ampak jim ponuditi tudi podporo in svetovanje pri izbiri primernih izdelkov, kot so oblačila, obutev, modni dodatki... Predvsem pa želimo obiskovalce čim bolj zabavati in jih razvajati z darilnimi boni trgovin, ki ob tej priložnosti vedno ponudijo tudi posebne ugodnosti,« pravi Mojca Pavlišič iz Qlandie. Manekenka Tara Zupančič ob tem dodaja: »Energično vzdušje, prijetni in iskrivi ljudje, odličen ambient - vse to naredi modo in prihajajočo jesen še lepšo in prijaznejšo.«

Tjaša Kokalj, Tara Zupančič in Nadiya Bychkova na 7 lokacijah po Sloveniji

Na tokratnem oktobrskem mesecu mode se bodo po modnih avenijah Qlandie sprehodile znane in priljubljene slovenske manekenke, kot so Tjaša Kokalj, Tara Zupančič in Nadiya Bychkova.

Prva od sedmih modnih revij, se je že uspešno odvila v petek, 30. septembra, v Qlandii Kamnik. Preostalih šest pa si je mogoče ogledati, ob naslednjih terminih:

- Petek, 7. oktober ob 18h v Qlandii Nova Gorica
- Sobota, 8. oktober ob 18h v Qlandii Kranj
- Petek, 14. oktober ob 18h v Qlandii Ptuj
- Sobota, 15. oktober ob 10h v Qlandii Maribor
- Petek, 21. oktober ob 10h v Qlandii Krško
- Sobota, 22. oktober ob 18h v Qlandii Novo mesto

Obiskovalci uživajo v modnih preobrazbah in stiliranju

»Dosedanje izkušnje z meseci mode so nam pokazale, da so obiskovalce zelo navdušile modne preobrazbe parov, ki smo jih vpeljali. Všeč jim je, da predstavimo različne stile tako za moške in ženske kot tudi za otroke, poleg tega se ob vsem tem še zabavajo. Zato smo tokrat modne preobrazbe nadgradili in vpeljali dodatno zanimivo novost – izbirali bomo namreč tudi najboljšega modnega stilista med obiskovalci, ki bo svoj drzen, jesenski in trendovski 'styling' predstavil tudi na naši modni reviji,« je povedala Mojca Pavlišič.

Qlandia moda
Qlandia moda FOTO: Qlandia moda

Med vsemi sodelujočimi 'stilisti' (gre za modne navdušence med obiskovalci) v posameznem nakupovalnem centru Qlandia, bodo iz vsake lokacije, ne glede na obliko sodelovanja, izžrebani 3 tekmovalci, ki bodo prejeli darilne bone v vrednosti 130 EUR in se potegovali za laskavi naziv QL stilista. Vseh 7 zmagovalnih modnih kombinacij se bo nato na spletu potegovalo za QL zmagovalni styling. Glasovanje bo potekalo na spletni strani www.qlandia.si od 24. 10. do 14. 11.2016. Tekmovalec, ki bo sestavil zmagovalni styling bo prevzel naziv QL Stilist leta 2016 in prejel dodatno darilo - darilne bone Qlandia v vrednosti 150 EUR.

Naročnik oglasa je Qlandia

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1