Gospodarstvo
Oglas

Tržnica nepremičnin

Ljubljana, 24. 09. 2012 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nov način prodaje nepremičnin za današnji čas: "Kupuj ceneje, prodaj hitreje."

Podjetje Virtual Media, d. o. o. iz Ljubljane je razvilo in objavilo nov nepremičninski portal Tržnica nepremičnin.

Tržnica nepremičnin s svojim novim pristopom pospešuje prodajo nepremičnin. Osnovni koncept Tržnice je oglaševati cenovno ugodnejše nepremičnine. To pomeni ugodnejše oglaševanje tako za fizične osebe kakor tudi za nepremičninske agencije.

Tržnica nepremičnin je prijaznejši in uporabnejši portal za iskanje nepremičnin s številnimi prednostmi, kot so:

- Napredni iskalnik omogoča preglednejši izbor nepremičnin.
- Enostavnejši in uporabnikom prijaznejši urejevalnik oglasov.
- Registracija na Tržnici nepremičnin je brezplačna.
- Podaljševanje nepremičninskih oglasov poteka avtomatsko.
- Avtomatsko poteka tudi obveščanje po mailu o novih oglasih glede na iskano nepremičnino.
- Uvedena je možnost plačevanja oglasov z moneto.
- Omogočeno je direktno pošiljanje ponudb na konkretne nepremičnine.

Nepremičninske agencije

Upravljavec portala nepremičninski agenciji namesti program, s katerim ji omogoči avtomatski prenos nepremičnin na Tržnico nepremičnin. Popolna avtomatizacija med portalom in nepremičninsko spletno stranjo omogoča nepremičninskim agencijam velik prihranek časa, saj jim je prihranjeno dvojno vpisovanje oglasov.

tržnica nepremičnin
tržnica nepremičnin FOTO:
Pregledne ponudbe

Čudovite in velike fotografije nepremičnin na portalu www.tržnica-nepremičnin.com bodo uporabnikom gotovo približale ugodnosti novega doma, bližino narave ali izpolnile neko skrito željo.

Rezidenca Lastovka ima stalni naslov na Rudniku

Predstavljajte si, da vas vsako jutro prebuja ptičje petje iz bližnje livade, vstajate mirno in sproščeno, nikamor se vam ne mudi, saj imate v bližini vrtec in šolo, kamor boste na poti v službo zapeljali svoje otroke. Od tam boste v nekaj minutah na obvoznici, ki vas bo po potrebi zapeljala na drugi konec Slovenije ali v sam center Ljubljane.

Po končani službi mimogrede poberete otroke iz vrtca ali šole, greste skupaj v bližnji trgovski center, kjer v miru in na hitro kupite vse, kar potrebujete. Popoldne je daljše in mirnejše, ne mudi se vam nikamor, čeprav imajo otroci popoldanske zadolžitve; a do tja je le nekaj minut!

Večeri na Lastovki so nekaj posebnega. Večer za večerom boste imeli občutek, da živite na deželi, daleč od ponorelega vsakdana, v miru brez hrupa avtomobilov in s pogledom na livado. Pravljica? Ne, takšna je rezidenca Lastovka na Rudniku v Ljubljani.
Vrstne hiše v rezidenci Lastovka (Foto: arhiv naročnika)
Vrstne hiše v rezidenci Lastovka (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Stanovanjsko naselje REZIDENCA LASTOVKA na Rudniku v Ljubljani se nahaja na idealni lokaciji med mestnim jedrom ter trgovskim centrom Rudnik, ki je le nekaj minut oddaljen od naselja. Celotno naselje sestavlja samo 26 enot, od katerih je 9 vrstnih hiš z vrtom. Celotno naselje je grajeno kvalitetno, ograjeno z ograjo ter avtomatskimi vhodnimi vrati, kar nudi posebno ugodnost in občutek varnosti. Naselje je zelo primerno za bivanje tako družin kot posameznih stanovalcev.
Lokacija Rezidence Lastovka je v bližini nakupovalnega središča Rudnik, v neposredni bližini obvoznice le nekaj minut do mestnega jedra Ljubljane. (Foto: arhiv naročnika)
Lokacija Rezidence Lastovka je v bližini nakupovalnega središča Rudnik, v neposredni bližini obvoznice le nekaj minut do mestnega jedra Ljubljane. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Rezidenca Lastovka ni le sodobno zasnovano manjše naselje, ki nudi svojim stanovalcem vse ugodnosti sodobnega časa in živi z svojimi stanovalci sodoben utrip, je tudi naselje, ki omogoča po dnevnem hitrem utripu posamezniku, da preživi proste urice v tišini, ob poslušanju ptic in ob pogledu na livado sredi Ljubljane.

Bližnja infrastruktura, vrtec, šola, pošta, glasbena šola, mestni potniški promet in trgovinski center, vam hkrati nudijo dodatne ugodnosti bivanja in poskrbijo, da imate v dnevnem vrvežu in hitenju še vedno dovolj časa zase.
tržnica nepremičnin
tržnica nepremičnin FOTO:
tržnica nepremičnin
tržnica nepremičnin FOTO:
Rezidenco Lastovka so izgradili na ulici Knezov štradon s kombinacijo stanovanj na eni strani in vrstnih hiš na drugi strani.
Stanovanja v rezidenci Lastovka, kjer je 7 enosobnih in 10 duplex udobnih stanovanj. (Foto: arhiv naročnika)
Stanovanja v rezidenci Lastovka, kjer je 7 enosobnih in 10 duplex udobnih stanovanj. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V fazi načrtovanja naselja so projektanti veliko razmišljali o željah in potrebah stanovalcev. Prostore so naredili funkcionalne, dovolj velike, upoštevali so zasebnost posameznika in potrebo po dnevnem druženju. Naselje je grajeno z visoko kakovostnimi materiali, s katerimi so zagotovili visoko raven bivalne kulture in lepe trenutke.
Funkcionalni prostori, velike kvadrature na zunanjih in notranjih površinah, visoko kakovostni vgrajeni materiali. (Foto: arhiv naročnika)
Funkcionalni prostori, velike kvadrature na zunanjih in notranjih površinah, visoko kakovostni vgrajeni materiali. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Veliki in svetli prostori. (Foto: arhiv naročnika)
Veliki in svetli prostori. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
TRŽNICA NEPREMIČNIN V POMOČ UPORABNIKOM

Na novem nepremičninskem portalu www.tržnica-nepremičnin.com boste našli še veliko top nepremičnin. Podjetje Virtual Media d.o.o. jih je izbralo v duhu potreb današnjega časa in slogana »Kupuj ceneje, prodaj hitreje«. Prednosti so na dlani: prijaznejša uporaba, odličen iskalnik, ugodnejše oglaševanje, uporabnikom pa je omogočeno tudi plačevanje z moneto.
tržnica nepremičnin
tržnica nepremičnin FOTO:

Kontakt:

Virtual Media d.o.o.
Kersnikova 6
1000 Ljubljana
Tel.: 051 630 377
Email: info@trznica-nepremicnin.com
Splet: www.trznica-nepremicnin.com

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1