Slovenija
Oglas

Zlato prihaja k vam

Ljubljana, 10. 08. 2017 07.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izbrani vrhunski investicijski proizvodi iz plemenitih kovin vodečih evropskih in svetovnih kovnic se dobavljajo diskretno, varno in po najugodnejši ceni kjerkoli po Sloveniji. Za več informacij obiščite www.tetragram.si.

Odločitev o nakupu investicijskega zlata in srebra noben investitor ne sprejme na hitro. Vsem, ki razmišljajo o nakupu plemenitih kovin v investicijskih palicah ali kovancih, se poraja nekoliko vprašanj, preden se transakcija izvede.

1) Je zdaj pravi trenutek za nakup?

Trg zlata in srebra pogosto doživi kratkotrajne močne premike cene. Zaradi tega je dobro pred nakupi narediti tehnično analizo. S tehnično analizo se lahko dobi občutek ali je trenutni trend gibanja cene pozitiven ali negativen. Enako se lahko določi ali je ugoden trenutek za vstop na trg.

2) Kaj kupiti?

Kako je najbolje strukturirati svoj portfelj? Ali je bolje kupiti zlato ali srebro? Če je dobro kupovati in eno in drugo, v katerem razmerju to napraviti? In končno, ko se odločimo v kaj in koliko bomo investirali, si moramo odgovoriti na vprašanje, ali kupiti investicijske palice, investicijske kovance ali morda kombinacijo obeh investicijskih proizvodov?

3) Kje kupiti?

Fizično zlato in srebro predstavljajo pomemben element vsakega investicijskega portfelja. Investitorji, ki se odločijo za nakup se lahko počutijo nelagodno, ker niso prepričani ali je kupljeno zlato in srebro dejansko originalno? Bo zlato in srebro varno transportirano in shranjeno po nakupu? In, ali bo nakup izveden diskretno?

zlato
zlato FOTO:

Tetragram projekt – zanesljiv partner                                

Na vsa ta vprašana vam podjetje Tetragram projekt lahko odgovori z zanesljivo in diskretno storitvijo. Tetragram projekt je vodilen regionalni broker z investicijskimi plemenitimi kovinami, ki je nedavno povečal svojo prisotnost na slovenskem trgu. Več kot 20 milijonov EUR prometa v preteklih dveh letih dokazuje, da gre za resnega in uglednega posrednika na trgu.

Strokovnjaki podjetja Tetragram projekt vam bodo pomagali pri izbiri pravega trenutka za nakup. Prav tako vam bodo svetovali, kako strukturirati svoj portfelj zlatih in srebrnih palic oz. zlata in srebra.

In kar je najpomembnejše, izbrane vrhunske proizvode vodilnih evropskih i svetovnih kovnic - nemškega Heraeusa, švicarskega Argor Heraeusa ali avstrijskega Münze Österreich – vam varno dostavimo po najugodnejši eni v svoji centralni pisarni ali pa drugje v Sloveniji. Na vašo željo Tetragram projekt izvede dostavo tudi do vas.

Za več informacij obiščite spletno stran www.tetragram.si ali pokličite na telefonsko številko 030-709-998.

 

Naročnik oglasa je Tetragram.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3