Gospodarstvo
Oglas

Svetovna politična kriza ustvarja odlične priložnoti za trgovanje!

Ljubljana, 13. 02. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pred nami je verjetno največja politična kriza sistema od nastanka Evropske unije. Neznanke glede izstopa UK iz EU kot tudi možnost razpada te države v kolikor Škotska na novem referendumu krene po tej poti, prav tako eventualni prihod desnice na oblast v Franciji in Nemčiji tega leta, z obljubo desnice, da bo Francija izstopla iz evro cone, z že obstoječo vladavino novega ameriškega predsednika, ne vlivajo veliko zaupanja v prihodnost na finančnih trgih.

Fortrade Trump - 1
Fortrade Trump - 1 FOTO: Fortrade Trump

Dogodki kateri se pričakujejo ustvarjajo odlične priložnosti za trgovanje na svetovni borzi, zato Fortrade vsem bralcem 24ur podarja brezplačnih 50 EUR, s katerimi bi brez rizika poskusili trgovanje z valutami, zlatom, nafto in delnicami največjih svetovnih podjetij (tako imenovanimi CFD-ji) in izkoristili te priložnosti.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Trump - 2
Fortrade Trump - 2 FOTO: Fortrade Trump

Donald Trump je ponudil solidno platformo velikemu delu ameriške ekonomije. Nižje davčne stopnje, deregulacija kot tudi obljuba o povečanju vladnih nabavk, kot tudi začetek novih infrastrukturnih projektov, s čem bi se popravila ekonomija ZDA, so za zdaj samo obljube. Mnogi analitičarji so prihod Trumpa na oblast povezovali s padcem cen delnic in rastom zlata, zgodilo se je ravno nasprotno. Od dne, ko je postalo jasno, kdo je novi predsednik, so borzni indeksi katapultirali navzgor. Od 9.novembra do 9.februarja, je Dow Jones skočil za več kot 8%. Medeni mesec Trumpa in finančni trgi imajo rok trajanja, zato se mnogi sprašujejo ali se lahko rekordne vrednosti borznih indeksov obdžijo.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje na svetovni borzi lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Trump - 3
Fortrade Trump - 3 FOTO: Fortrade Trump

Prepoved vstopa v ZDA, prebivalcem dela islamskih držav, ne prinaša tako slabih ekonomskih efektov, kot je slaba reakcija in napetost tekom takšne odločitve. Negodovanje in odpori pošiljajo finančnim trgom širši vtis, da mandat novega predsednika ne bo tekel gladko, da bo veliko presenečenj in dela v realizaciji napovedanega in naposled, da najrazvitejša ekonomija sveta in njene institucije niso tako stabilne. Dober del medijev ni naklonjen novemu ameriškemu predsedniku. Vse to finančne trge trenutno integrira v cene dobrin, delnic in obveznic. Cena zlata od konca januarja konstantno raste, dobri poslovni rezultati največjih podjetij so podprli nivoje (in rast) borznih indeksov v zadnjih dneh.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje na svetovni borzi lahko prevzamete tukaj.

Gibanje na trgu bo odvisno od nadaljnih potez in odločitev novega predsednika. Redko videna odločnost in primernost, tako v dobrih kot v slabih potezah, bo generator (prihodnjih) gibanj na finančnem trgu.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

Composed with the instant Online HTML editor. Please purchase a HTML Kit license to remove the promotional messages from the edited documents.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1