Gospodarstvo
Oglas

Ste tudi Vi med osebami, ki se še nikoli niso preizkušali na svetovni borzi? Sedaj imate na voljo brezplačno priložnost!

Ljubljana, 30. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mesto kjer se srečata povpraševanje in ponudba, kjer tisti z razpoložljivimi sredstvi iščejo priložnosti tam, kjer sredstva primankujejo. Mesto upov in pričakovanj, navdušenja in razočaranja, profitov in izgub. Fortrade vsem bralcem 24ur ponuja priložnost, da se popolnoma brezplačno in brez obvez preizkušajo v trgovanju na najatraktivnejšem tržišču na svetu.

Fortrade - 1
Fortrade - 1 FOTO: Fortrade
Fortrade - 4
Fortrade - 4 FOTO: Fortrade

Kako so nastala financijska tržišča?

Financijska tržišča ima svoje začetke v zgodnjih fazah razvoja civilizacije, a v modernem smislu se začetki povezujejo z italijanskim bankarstvom iz obdobja renesance. Italijanska beseda “banca” predstavlja klop, na kateri so prvi finančni posredniki prejemali dragocenosti in izdajali potdila o hrambi. Kmalu pa je prišlo do spoznanja, da imajo lahko ta potrdila tudi veliko drugih uporabnih funkcij, kot sredstvo za plačevanje, kreditiranje, varnost, izpolnjevanje obveznosti, ipd.

Vstopite na svetovno borzo z Fortrade-om. Prijavite se tukaj.

Fortrade - 3
Fortrade - 3 FOTO: Fortrade

Delitev finančnih trgov?

Osnovna delitev (finančnih) trgov, glede na predmet trgovanja, bi bila na trge realnih sredstev in pogodb vezanih na njih (plemenitih in ostalih kovin, pridelkov, energentov) in finančnih sredstev (delnic, obveznic).

Vstopite na svetovno borzo z Fortrade-om. Prijavite se tukaj.

Fortrade - 2
Fortrade - 2 FOTO: Fortrade

Moderno trgovanje preko internet

Sodobne tehnologije in napredne oblike komuniciranja so poenostavile in pospešile načine vstopa na finančne trge in s tem zmanjšale pomen in vlogo tradicionalnih finančnih posrednikov. Posledica je bila bistveno zmanjšanje transakcijskih stroškov. Glavni argument finančnih posrednikov pa je postal, kako ponuditi najnižje mogoče stroške trgovanja in pogoje za dostop do finančnih trgov.

Odsotnost od finančnih trgov pomeni izobčenost iz sveta, ki je dandanes gonilna sila modernih ekonomskih tokov.

Vstopite na svetovno borzo z Fortrade-om. Prijavite se tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3