Gospodarstvo
Oglas

Severina bo zabavala predstavnike podjetij

Ljubljana, 06. 09. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubljana bo v četrtek, 21. septembra 2017, že drugič središče največjega »team building« dogodka leta. Business Run: atraktiven tekaški dogodek, je namenjen vsem ljubiteljem športa, narave, druženja in sproščene zabave, iz velikih in malih podjetij ter iz javnih ustanov in drugih organizacij.

Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana bo po vzoru večjih urbanih mest potekal kot štafetni tek, na katerem bodo lahko sodelovale tričlanske ekipe zaposlenih v podjetju ali organizaciji. Vsak od članov ekipe bo moral s štafetno palico preteči svoj krog v Parku Tivoli v dolžini 3,8 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa nagradile. Dogodek bo na sporedu po zaključku delovnega časa, v četrtek, 21. septembra, ob 17:30. Če vam tek ne diši ali se iz kakršnega koli drugega razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vas vabimo, da se nam pridružite na preizkušnji v nordijski hoji.

Business run - 4
Business run - 4 FOTO: Business run

Po zaključku teka bo v dvorani Tivoli poskrbljeno za vrhunsko kulinarično doživetje. Udeleženci teka ali nordijske hoje se boste razvajali ob okusnih specialitetah kuharjev hotela Lone, ki so svoje kuharsko znanje pili pod mentorstvom svetovno znanega kuharskega mojstra Jamie Oliverja. Skupaj se zavzemajo za aktiviranje ideje Jamie Oliver Food Foundation, čigar cilj je zagotoviti brezplačni obrok za vse otroke na svetu.

Business run - 2
Business run - 2 FOTO: Business run

Severina, bo ekskluzivno samo za udeležence teka, zagotovila odlično zabavo in veselo razpoloženje. Športni duh je ključen pri oblikovanju timskega duha, zato verjamemo, da lahko »Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana« pomaga pri oblikovanju najboljših ekip, ki bodo uspešne tako pri svojem delu v podjetjih in ustanovah, kot tudi pri razvijanju medsebojnih odnosov izven službenih prostorov.

Business run - 3
Business run - 3 FOTO: Business run

Želimo si, da se povežete s sodelavci iz vašega podjetja oziroma organizacije, med oddelki in med nivoji odločanja, oblikujete svojo »trojko« ter pokažete ekipni duh tako na tekaški progi, kot tudi na zabavnem druženju.

Business run
Business run FOTO: Business run

Vabimo vas, da se tudi vaše podjetje pridruži temu športnemu »team building« dogodku, prijavi svoje ekipe ter zaposlenim v podjetju omogoči dogodek, na katerem se bo krepil športni in poslovni duh.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja