Gospodarstvo
Oglas

Samsung QLED TV: prefinjena eleganca za vsak prostor

Ljubljana, 05. 06. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Udobno se namestite in zaprite oči. Predstavljate si, da vas obkroža milijarda barv v popolni ločljivosti iz vsakega vidnega kota. Sedaj odprite oči. Dobrodošli, vstopili ste v novo dobo televizorjev.

Predstavljamo vam novi Samsung OLED TV, prilagojen vašemu življenjskem stilu, edinstven kot vaša osebnost in popoln iz vsakega zornega kota. Nič več popačenih barv. In ne glede na to, kje sedite, stojite, so zagotovljene enake barve in odličen pogled. Torej, vsak sedež je odličen.

Brez kompromisov pri izdelavi, je najnovejši QLED TV prestižno izdelan z modernim in vitkim kovinskim ohišjem, ki odlično pristaja v vsak ambient in predstavlja prefinjeno eleganco za vsak prostor. QLED televizor ima nove oblikovne značilnosti, ki pripomorejo k izkušnji gledanja televizije – odlikuje ga brezmejno 360° oblikovanje. Televizor s stenskim nosilcem uporabniki enostavno namestijo na steno, tisti, ki ga pa ga želijo postaviti kje drugje pa lahko izberejo “Studio Stand” stojalo, ki spominja na stojalo s sliko, ali elegantni “Gravity Stand”, ki ko je priključen na televizor, spominja na sodobno skulpturo. Samsung je tudi tokrat sodeloval s priznanim švicarskim oblikovalcem Yves Beharom, in razvil inovativne televizorje ter potrošnikom ponudil elegantno mojstrovino, ki se bo odlično vključila v notranjo opremo vsakega doma. Potopite se v svet čudovitih barv, prepleten z neverjetno eleganco. 

SAMSUNG QLED - 1
SAMSUNG QLED - 1 FOTO: SAMSUNG QLED

Samsung QLED TV je imenovan tudi televizor luči, ki vam s svojo optimalno osvetljenostjo nudi izjemno vizualno izkušnjo kar v vaši dnevni sobi. Ne glede na svetlost ali temnost vašega okolja, boste vedno lahko videli izjemno globino z edinstvenim kontrastom. Novi premium QLED TV je bil oblikovan upoštevajoč potrebe potrošnikov in s poudarkom na odpravljanju treh šibkih točk televizorjev z rešitvami Q Picture, Q Smart in Q Style.

Q Picture: Prihodnost TV-ja je tukaj s tehnologijo Quantum Dot

Ne glede na svetlost ali temnost vašega okolja boste vedno lahko videli izjemno globino z edinstvenim kontrastom, saj s popolnim materialom segamo onkraj meja televizorjev. QLED TV odlikuje nov material z neuničljivo trpežnostjo, ki prinaša en in čist material z barvami, večjimi od domišljije. Novi QLED TV z napredkom v svetlobni učinkovitosti, stabilnosti in širšem barvnem spektru postavlja Quantom dot tehnologijo na novo raven. Z novimi kovinskimi kvantnimi točkami vključuje vse možne vidike kakovosti slike, vključno z vidnim kotom, volumnom barv, svetlostjo in kontrastom.

SAMSUNG QLED - 2
SAMSUNG QLED - 2 FOTO: SAMSUNG QLED

Q Style: Popolno prileganje

QLED TV se zlije z življenjem. Zgolj blizu ni dovolj. QLED TV se namesti povsem ob steno, brez vmesnega prostora. Privoščite si popolno sliko, ki brezhibno pristaja v vaš dom. Z nevidno povezavo si oblikujte svoj bivalni prostor in se nevoščljivo poslovite od zapletenih kablov. S QLED TV mogoče vse naprave povezati prek enega, skoraj nevidnega kabla in prihraniti prostor. Uporabniki lahko sedaj uporabljate zgolj en optični kabel, ki združuje vse naprave. Vitki optični kabel poveže vsako napravo s televizorjem prek funkcije One Connect, zaradi česar lahko svoje naprave postavite dlje od sebe in pridobljeni prostor okrasite.

Q Smart: Imeti več z manj – z enim daljinskim upravljalnikom

Upravljajte vse osnovne funkcije priključenih naprav z enim samim daljinskim upravljalnikom in imejte popoln nadzor v vaši dlani. Samsung Smart Hub nudi še bolj inovativno in enotno izkušnjo, neposredno prek QLED TV. Izboljšan Samsung One daljinec sedaj podpira več naprav in ponuja upravljanje več funkcij pametnega televizorja z glasom. Skupaj z najnovejšo aplikacijo Smart View, ki je na voljo za Android in iOS mobilne naprave, bodo uporabniki še posebej uživali v personaliziranem Smart Hubu.

Več na: http://bit.ly/QLED_SI

SAMSUNG QLED - 3
SAMSUNG QLED - 3 FOTO: SAMSUNG QLED

Naročnik oglasa: Samsung Slovenija d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3