Gospodarstvo
Oglas

Revolucija! Pametna banka, ki vas uči, kako prihraniti, ne kako se zadolžiti!

Ljubljana, 23. 10. 2017 07.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ja, človek mora kar dvakrat prebrati naslov, saj si nihče ne predstavlja, da bi nam banka lahko pokazala način kako prihraniti. Navadno nam banka pokaže način, kako več zapraviti, se bolj zadolžiti, o tem, kako se potem soočiti z obveznostmi pa je običajno ne zanima več.

Pa vendar se časi spreminjajo ... Tako kot si je redko kdo pred desetimi leti predstavljal, da bo kar preko svojega telefona plačeval položnice, pregledoval stroške, nadziral porabo denarja, investiral, kupoval kripto valute itn., si danes redko kdo predstavlja, da nas bo banka učila kako prihranimo.

Money Rebel - 1
Money Rebel - 1 FOTO: Money Rebel

Je to sploh mogoče? Ja, je mogoče …

Predstavljajte si, da na svoj račun prejmete plačo, ki se samodejno prerazporedi po kategorijah kot je hrana, prevoz, otroci, bivanje itn. Denar začnete porabljati, v ozadju pa začnejo delovati mehanizmi, ki vas opominjajo na to, kako (ne)racionalno porabljate svoj denar.

Če vam pri porabi ne bo šlo najbolje (kar roko na srce velja za večino ljudi na tem svetu) boste dobili usmeritve na podlagi katerih boste zavili na pravo pot. Pri tem pa bodo seveda ustrezni mehanizmi poskrbeli tudi za to, da vam bo vsak mesec kaj ostalo. Pa ne zato, da boste zapravili za stvari, ki vam ne prinašajo zadovoljstva, temveč boste raje ta denar namenili za tisto, kar vam največ pomeni - dopust, nov avto, stanovanje ali pa kaj drugega. Kaj točno boste povedali vi sami. In kdo bo poganjal vse skupaj? Motor, ki se mu reče umetna inteligenca. Pa ne samo to! Pametna banka bo brezplačna za uporabo! Ja, pozabite na plačevanje stroška vodenja računa, plačevanja položnic, dvigov na bankomatih in letnih članarin za kartice. Več si lahko preberete TUKAJ.

Money Rebel - 2
Money Rebel - 2 FOTO: Money Rebel

Za pozitivno stanje na računu boste dobili mnogo več, kot dobite danes. No, če boste to želeli.

Pa veste kako? S kripto arbitražo! Ja, prav ste prebrali. Banka bo namreč omogočala preprost vstop tudi v kripto svet. In kripto arbitraža že danes prinaša 16 % letni donos, le da je ta rezerviran samo za izbrane! Predstavljajte si algoritem, ki samodejno nakupuje in prodaja kriptovalute z namenom izkoriščanja razlike v ceni med različnimi menjalnicami. Ta produkt že obstaja, je plod slovenskega znanja in prinaša revolucijo tako v kripto kot tudi tradicionalni finančni svet. Ekskluzivno bo na voljo vsem, ki bodo podprli razvoj takšne pametne banke, ki jo pripravlja ekipa projekta Money Rebel! Več si lahko preberete TUKAJ

Predobro, da bi bilo res?

Ne, predobro, da bi to in še vse ostalo kar prinaša pametna banka Money Rebel spregledali! Money Rebel bo zaradi inovativnega poslovnega modela omogočal veliko funkcij bančništva kar brezplačno, prinaša pa številne pametne funkcije o katerih marsikdo danes le sanja. O tem kakšne prednosti prinaša, si lahko preberete TUKAJ. A pozor! Velja le za prvih 10.000 podpornikov, zato s podporo ne odlašajte!

Bančna revolucija je namreč pred vrati. Zdaj je čas, da jih odpremo in vstopimo vanjo tudi mi.

Naročnik oglasa je Money Rebel, d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni