Gospodarstvo

Pritožba na izbor dobavitelja

Ljubljana, 06. 02. 2007 16.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lesnina MG je vložila zahtevek za revizijo postopka izbora ponudnika za opremo za Onkološki inštitut.

Podjetje Lesnina MG je na ministrstvo za zdravje vložilo zahtevek za revizijo postopka izbora ponudnika finančnega lizinga za splošno in pisarniško opremo, serijsko splošno in medicinsko opremo ter specialno medicinsko opremo, so potrdili na ministrstvu za zdravje. Poleg tega sta še dva ponudnika - Hypo Leasing, KBM Leasing - vložila zahtevo po dodatnih obrazložitvah. Zaradi tega se jima podaljša rok za vložitev zahtevka za revizijo.

Podjetje Lesnina MG je vložilo zahtevo po reviziji, ostala dva ponudnika pa po dodatnih obrazložitvah
Podjetje Lesnina MG je vložilo zahtevo po reviziji, ostala dva ponudnika pa po dodatnih obrazložitvah FOTO: POP TV

Novi rok prične teči naslednji dan od prejema odgovora s strani naročnika, pojasnjujejo na ministrstvu, kjer bodo odgovore na zahteve Hypo Leasinga in KBM Leasinga po obrazložitvah poslali danes. Zahtevo po dodatnih obrazložitvah je sicer vložil tudi ponudnik SKB Leasing, vendar prepozno, so še povedali na ministrstvu.

Ministrstvo je sklep o izbiri najugodnejšega ponudnika za javno naročilo za dobavo in montažo splošne in pisarniške opreme, serijske splošne in medicinske opreme ter specialne medicinske opreme z nakupom na finančni lizing za obdobje sedmih let za Onkološki inštitut izdalo 24. januarja. Rok za dokončanje opremljanja prostorov je največ tri mesece od podpisa pogodbe, na ministrstvu pa so tedaj izrazili pričakovanje, da bo selitev onkološkega inštituta v nove prostore možna spomladi.

Z zahtevkom Lesnine MG se tako ta rok zamika, za koliko časa, pa je težko napovedati, dokler se ne izteče tudi rok za vložitev zahtevka za revizijo neizbranih Hypo Leasinga in KBM Leasinga.

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.